METEO Cum va fi vremea în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi ce vor urca până la 24 de grade în unele zone. Izolat, sunt aşteptate ploi de scurtă durată.

Sâmbătă, vremea va deveni predominant frumoasă şi va fi caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice, în timp ce în restul ţării regimul termic se va înscrie în limite normale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe, de scurtă durată în vestul şi sud-vestul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 14-15 grade pe litoral şi 24 de grade în nord-vest.

Şi în Capitală vremea va fi frumoasă, valorile termice apropiindu-se de cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil iar vântul va avea unele intensificări. Dimineaţa se vor înregistra în jude de 8 grade, maxima ajungând în la amiază până la 19-20 de grade.

Duminică, în sud-vestul şi sudul ţării cerul va avea înnorări temporare şi, mai ales spre seară, pe arii restrânse vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice. În restul ţării cerul va fi variabil. Vântul va avea unele intensificări în regiunile estice, sudice, centrale şi la munte. Temperaturile maxime pornesc de la 15-16 grade pe litoral, iar în centrul ţării vor ajunge la 24 de grade.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară când vor fi posibile ploi de scurtă durată. Dimineaţa se vor înregistra în jur de 6 grade. Temperatura maximă va fi de 19-20 de grade.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Ploile revin de joi

Vremea se va încălzi treptat în următoarele două zile, însă de joi vor reveni ploile, iar de 1 mai va fi o vreme capricioasă, potrivit prognozei meteo pentru următoarele două săptămâni, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

METEO Vremea se mai răceşte în aprilie, iar în mai vom avea parte de ploi

În luna aprilie vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât în martie. Specialiştii anunţă că luna mai va fi una mai ploioasă în cea mai mare parte a ţării. De asemenea, directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) a precizat că în această vară, în unele zone, s-ar putea instala seceta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite