Societate

articolul anterior articolul urmator

Mihai Şora postează o fotografie a statuii lui George Enescu, după mitingul „Vrem Europa, nu dictatură!”: „Ruşine să le fie!“

11
11 Jan 2019 04:30:11
Autor: News.ro
FOTO Mihai Şora / Facebook
FOTO Mihai Şora / Facebook

Filosoful Mihai Şora, care a participat la manifestaţia „Vrem Europa, nu dictatură!" desfăşurată joi seară în apropierea Ateneului, unde avea loc ceremonia de marcare a preluării preşedinţiei Consiliului UE de către România, a postat o fotografie a statuii lui George Enescu, însoţită de comentariul „Privirea severă a Domnului Enescu spune „Ruşine să le fie!“.

„Dragi prieteni, la această oră târzie, privirea severă a Domnului Enescu spune: „Ruşine să le fie!“. Îi mulţumesc că a fost cu noi în stradă 
şi vă doresc tuturor noapte bună", scrie Mihai Şora pe Facebook, postând şi o fotografie a statuii lui George Enescu.
 
Câteva sute de persoane, printre care Mihai Şora, Dan Grigore, Dacian Cioloş, Vlad Voiculescu, au participat joi seară, lângă Ateneu, la protestul intitulat „Vrem Europa, nu dictatură!". La Ateneu s-a desfăşurat ceremonia de marcare a preluării preşedinţiei Consiliului UE de către România, la care au participat oficiali români şi europeni.
 
Participanţii au purtat drapele ale României şi ale UE, exprimându-şi ataşamentul faţă de valorile europene.
 
Pe clădirea Palatului Regal, dar şi pe sediul Bibliotecii Centrale Universitare a fost relizată o proiecţie laser cu mesajul „We want EU. PSD want Russia” – „Noi vrem Uniunea Europeană. PSD vrea Rusia”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Alexandru Preda
11.01.2019, 08:46:37

Sa va fie rușine,ființe lipsite de patriotism! Ii chemați pe străini sa va facă ordine în tara! Ati imbatranit în rele, domnule Sora!

+1 (9 voturi)
Un Observator
11.01.2019, 08:52:03

Prea multa filozofie strica. Ne place sa ne sabotam singuri.

+2 (6 voturi)
Stefan din Nord
11.01.2019, 09:23:17

Stalinistul asta-i irecuperabil Doar argila il poate vindeca

+1 (9 voturi)
George Georgescu
11.01.2019, 09:40:33

Da, un strat de doi metri ar fi suficient. Sa-i aduca aminte de anii de glorie, cand propovaduia cu sfintenie demagogia comunista!

+2 (6 voturi)
Serbanescu Serbanila
11.01.2019, 10:49:55

Sigura ca da, Domnule Sora! Haita de golani inarmati pe care ati sustinut-o in tinerete, tot Europa voia, nu-i asa? Si partidul comunist pe care l-ati sustinut cat timp erati la Paris era tot o intruchipare a democratiei si a Europei, nu?

+1 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (11)