Societate

articolul anterior articolul urmator

Ministerul Apărării Naţionale organizează de Ziua Armatei Române un maraton de vaccinare: „Împreună pentru viaţă, Împreună pentru viitor!”.

1
25 Oct 2021 10:10:03
Autor: Lorena Mihăilă
Foto Inquam Photos/George Călin
Foto Inquam Photos/George Călin

Ministerul Apărării Naţionale organizează, luni şi marţi, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare. Acesta se va desfăşura în şase spitale militare din ţară, care sunt şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19, arată MApN.

Cei care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând de luni, ora 8,00, până marţi, ora 20,00, în centrele de vaccinare care funcţionează la:

  • Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Iacob Czihac" din Iaşi
  • Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" din Cluj-Napoca
  • Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Gafencu" din Constanţa
  • Spitalul Clinic de Urgenţă Militar "Dr. Ştefan Odobleja" din Craiova
  • Spitalul Militar de Urgenţă "Regina Maria" din Braşov
  • Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Victor Popescu" din Timişoara.

Luni dimineaţă s-a încheiat şi maratonul vaccinării de la Bucureşti, unde mai mult de 30.000 de persoane s-au imunizat împotriva virusului. 

În acelaşi timp, la nivel naţional, peste 365.000 de români s-au imunizat în ultimele trei zile, dintre care 70% cu prima doză.
 
Valeriu Ghoerghiţă a mulţumit românilor şi a precizat că va „creşte progresiv capacitatea de vaccinare în toată ţara.” El a „propus ca până la finalul acestui an să organizăm, la fiecare sfârşit de săptămână, un astfel de maraton de vaccinare în Bucureşti” şi lansează provocarea şi pentru toate marile oraşe din ţară.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Diana Owens
25.10.2021, 16:23:06

Un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum.

Modifică Setările