Ministrul Educaţiei a purtat o cămaşă specială, cu o parte din mânecă detaşabilă, pentru a se vaccina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cîmpeanu s-a vaccinat foto: News.ro
Sorin Cîmpeanu s-a vaccinat foto: News.ro

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a purtat, miercuri, o cămaşă specială, cu o parte din mânecă detaşabilă, pentru a se vaccina, el explicând că a participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU şi a fost în peste 70 de ţări "mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice". "Sunt unul dintre cei foarte pregătiţi cu privire la actul de vaccinare din toate perspectivele", a spus el.

Sorin Cîmpeanu a mers, miercuri, la Spitalul Militar Central pentru a se vaccina împotriva COVID-19, purtând o cămaşă specială, cu o parte din mânecă detaşabilă.

"Am participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU, ocazie cu care am fost în peste 70 de ţări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice pentru zonele respective, ocazie cu care am reuşit să fiu pregătit.

Sunt unul dintre cei foarte pregătiţi cu privire la actul de vaccinare din toate perspectivele", a explicat Cîmpeanu, ulterior.

Citeşte şi:

Primele măsuri în cazul profesorului acuzat că a hărţuit sexual o elevă. Acesta este anchetat, iar directoarea adjunctă a fost demisă

Organizaţii din domeniul educaţiei cer ca în bugetul de stat să fie prevăzute sume pentru plata burselor minime ale elevilor

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite