Societate

articolul anterior articolul urmator

Ministrul Sănătăţii administrează vaccin anti-COVID în cabinetul unui medic de familie din Oşorhei/ Printre persoanele vaccinate, un tânăr de 19 ani VIDEO

1
8 May 2021 10:00:57
Autor: News.ro

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, participă la campania de vaccinare în judeţul Bihor, unde, sâmbătă, administrează serul anti-COVID în cabinetul unui medic de familie din Oşorhei. Printre persoanele vaccinate se află un tânăr de 19 ani.

Ioana Mihăilă vaccinează, sâmbătă dimineaţă, la cabinetul medicului de familie din localitatea bihoreană Oşorhei. 
 
Unul dintre pacienţii cărora le-a administrat serul ministrul Sănătăţii este un tânăr de 19 ani. Ioana Mihăilă a schimbat câteva cuvinte cu acesta, înainte de imunizare, întrebându-l, printre altele, dacă are emoţii legate de vaccinare.
 
La final, ministrul şi tânărul şi-au mulţumit reciproc, iar tânărul a primit adeverinţa de vaccinare şi o insignă cu mesajul "M-am vaccinat”.
 
Tot în cursul zilei de sâmbătă, Ioana Mihăilă are programată şi o vizită la centrul de vaccinare drive-thru deschis în parcarea unui centru comercial din Oradea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

= aceleaşi mizerii
8.05.2021, 12:00:14

Pentru cei care "plîng" după ciumații, sau că gălbenoșii sînt "denigrați" pe nedrept, și nu consideră că pilele, numirile politice și nepotismul sînt "rădăcina" toturor problemelor din instituțiile publice... Ați citit articolul?...

-6 (6 voturi)
Modifică Setările