articolul anterior articolul urmator

Moda crăpelniţei româneşti

3
3 May 2019 10:40:28
Paul Stan

3 Comentarii

Alfa Omega
3.05.2019, 11:43:35

Rar am mai citit asa articol ...scrieti cu ura si din nestiinta !Eu am vazut crapelnita si la alte popoare si nu i-am "apreciat " asa caustic , ci m-am intrebat ce ar face ei daca ar stii despre sarmale , micii si preparatele specific romanesti ? Poporul are o scuza ca este sarac si cand are si el mancare este sarbatoare , dar larguta ce scuza are cu nunta in postul Pastelui cu z00 de invitati care mai de care mai obez ? Eu am o constitutie sportiva si nici nu ma gandesc la mancare , dar de ce sa nu ii intaleg si pe alti ca lacomia nu este doar la mancare ci poate fi si lacomie de bani , de placeri sexuale, si aproape toti oameni inclusiv tu sunt lacomi de fericire si de viata !

-1 (3 voturi)
Sorin Ionascu
4.05.2019, 11:36:03

Da, si mai baga si o repetitie copy/paste in cel mai clasic stil de jurnalizda spirizda danciloasa. Ca asa e pe weekend, reincepe concursul de dancilisme si se baga si bloggerii, poate capata si ei niste "crapelnita", ca tot e tema textului.

+2 (2 voturi)
Cornelius
4.05.2019, 16:37:05

Bietii straini sunt disperati ca nu cunosc "specialitatile romanesti" care oricum le regasesti la turci si graci, adevaratii "inventatori", dar si la bulgari, sarbi, unguri. Ultranationalism romanesc de sorginte ceausista dublat de o incultura culinara crasa (nu "grasa"!). Mai ia doi mici, umple-ti gura si taci caci nu se vorbeste cu gura plina ....