Moment de reculegere în toată ţara, pentru ambulanţierul de la Suceava mort de coronavirus VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ambulante salvare

Colegii din întreaga ţară ai ambulanţierului din Suceava, mort de coronavirus, au ţinut un moment de reculegere. Bărbatul, al cărui deces a survenit marţi, a lucrat 25 de ani la Serviciul de Ambulanţă Suceava.

La ora 12.00, au fost pornite semnalele luminoase şi acustice ale autospecialelor din întreaga ţară.

Personalul de la ambulanţă a ţinut un moment de reculegere pentru colegul lor, primul cadru medical care a murit din cauza coronavirusului în România.

”Dumnezeu să-l oihnească în pace şi să îl ierte. Veşnic va rămâne în memoria noastră ca un erou”, a transmis Federaţia Naţională Sinficală ”Ambulanţa” din România. 

Decesul bărbatului de 53 de ani a fost anunţat, marţi seară.

"Ministerul Sănătăţii confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus  în rândul personalului medical. Este vorba despre un ambulantier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava", a transmis, marţi seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID-19 în 24 martie, el fiind testat şi a primit rezultatul pozitiv în 30 martie. Acesta a fost internat la domiciliu şi nu a acceptat internarea. Bărbatul a murit acasă, marţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite