Motocicliştii din România se strâng pentru o cauză nobilă: construirea unor case pentru oamenii nevoiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

350 de motociclişti sunt aşteptaţi între 2 şi 4 iunie, la Cumpăna, în judeţul Constanţa, pentru a pune umărul la o viaţă mai bună pentru 16 de familii cu venituri mici. Aceştia şi-au propus să strângă 38,000 de euro, banii necesari pentru construirea unor locuinţe.

Evenimentul va avea loc şi în acest an după ce în 2016, iar organizatorii au decis să repete iniţiativa dat fiind faptul că cea de anul trecut a fost una de succes. 

Concret, banii care se vor strânge vor acoperi costurile logistice pentru voluntari (masă, echipamente de protecţie – cască, mănuşi, tricou, ochelari de protecţie), pregătirea şantierului pentru găzduirea voluntarilor, specialiştii Habitat for Humanity care îndrumă pas cu pas voluntarii în activităţile de construcţie, uneltele şi materialele de construcţie.

Bikers for Humanity Romania este cea mai mare mobilizare a comunităţii moto pentru o cauză socială, din ţară. În vara anului trecut, la prima ediţie, 400 de motociclişti din România şi din străinătate, alături de familie şi prieteni, şi-au dat întâlnire pe şantierul din Bacău pentru a ajuta la realizarea fundaţiilor pentru proiectul BIG BUILD, prin care Habitat for Humanity România a ajutat 40 de familii să aibă o locuinţă decentă şi accesibilă. 

Oamenii pot dona pe platforma online: http://www.habitat.ro/bikers/

Actiunea face parte din programul Big Build initiata de Habitat For Humanity http://www.habitat.ro/. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite