Mugur Isărescu şi Lucian Croitoru, decoraţi de preşedintele Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, este încrezător în procesul dezinflaţionist
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, este încrezător în procesul dezinflaţionist

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Colan, potrivit deciziei publicate astăzi în Monitorul Oficial.

Distincţia i-a fost acordată "în semn de înaltă apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute în activitatea de cercetare şi promovare, la nivel academic, a fenomenelor economice, pentru efortul deosebit pe care l-a depus în calitate de guvernator al BNR, în vederea elaborării şi implementării cu succes a politicilor monetar-bancare prin care s-a asigurat stabilitatea financiară a României".

Totodată, cu ocazia împlinirii a 130 de ani de la înfiinţarea BNR, Lucian Croitoru şi Silviu Cerna au primit Ordinul Naţional Steaua României în grad de Mare Ofiţer, iar profesorul universitar Virgiliu-Jorj Stoenescu a fost distins cu Steaua României în grad de Comandor.

De asemenea, Florin Georgescu a primit Ordinul Naţional Steaua României în grad de Ofiţer, iar Eugen Dijmărescu, Maria Ene, Valentin Lazea, Agnes Nagy, Napoleon Pop şi Cristian Popa -Steaua României în Grad de Cavaler.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite