Societate

articolul anterior articolul urmator

Nelu Tătaru: „Am fost la ziua premierului în trecere. Nu sunt nici fumător, nici băutor“

9
3 Jun 2020 08:06:40
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO George Călin
FOTO George Călin

Ministrul Sănătăţii a spus că a fost la ziua premierului Ludovic Orban, însă numai la început. Nelu Tătaru a menţionat că a fost „un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări”.

„Am fost la început, l-am felicitat pe premier, nu am stat prea mult, am plecat. Găsesc că este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări. Nu sunt nici fumător, nici băutor”, a declarat Nelu Tătaru, la TVR.
 
Cât despre recomandarea pe care i-ar face-o premierului Ludovic Orban, care este fumător, Tătaru a spus: „Este un obicei al fiecăruia dintre noi, un mod de viaţă pe care ni-l alegem şi suntem responsabili. Ca medici, interzicem fumatul, interzicem alcoolul, bem doi litri de apă pe zi, nu facem exces de sare şi zahăr. Este un context în care domnul prim-ministru Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda”.
 
O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări a fost publicată, vineri, pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern.
 
Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.
 
Orban, despre fotografia în care apare fumând şi fără mască: A fost promovată de PSD asiduu. Să ridice piatra dacă sunt convinşi că nu au păcătuit

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

aşa şi aşa
3.06.2020, 08:29:19

"Neluţu" papagalul : "nu sînt nici fumător, nici băutor"... "doar am o creastă, repet aceleaşi prostii, la nesfîrşit, am avut şi o mască tip"cioc", dar mi-au zis că prea seamăn cu un papagal"... "Minte n-am"... Acesta şi (mani)vela sînt groparii României, alături de febra galbenă, datorită exagerării efectelor zburdalnicului virus şi măsurilor abuziv luate, care n-au avut alt rol decît a le masca incompetenţa.... "Ghinion", filmul s-a terminat, iar acum vor trebui să de-a socoteală, e sper că nu numai politic, ci şi penal, material, şi cu libertatea...

-1 (5 voturi)
defu gabi
3.06.2020, 09:15:05

Nelutzu a trecut pe acolo dar a uitat sa le spuna sa poarte masca si sa pastreze distanta, macar de ochii lumii, la poza... Cu fumatul si bautul in timpul programului... astea-s metehne vechi in politica damboviteana si nu le mai schimba nimeni...

-2 (4 voturi)
dracon
3.06.2020, 09:16:31

Comentariu considerat abuziv.

dracon
3.06.2020, 09:18:37

Gabi ti-ai gasit perechea ,santeti buni de injugat la car ,ca mai mult nu va duce mintea de cacaciosi platiti sa mazgaliti numai prostii !

0 (4 voturi)
ion carutasul
3.06.2020, 09:41:18

Catre : Domnul Nelu Tataru ,ministru : LINGAU ESTI ?

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (9)