Noi reguli pentru terasele din Centrul Vechi al Capitalei: fără meciuri de fotbal  în direct şi minim 4 metri între localuri - PROIECT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi reguli sunt propuse pentru funcţionarea teraselor din Centrul Vechi: distanţa dintre localuri va fi marcată de către Administraţia Străzilor, între terase vor fi cel putin 4 metri, iar clienţii nu vor mai putea urmări meciuri la televizor.

Principalele reguli se referă la distanţa între localuri. De exemplu, între două terase aflate pe trotuare diferite va trebui lăsată o distanţă de 4 metri, iar fiecare local va avea un marcaj în jurul lui, trasat de Administraţia Străzilor, transmite Digi24.ro.

În cazul teraselor aflate pe acelaşi trotuar, acestea trebuie despărţite de o sticlă încadrată într-un metal negru sau printr-un gard cu jardiniere, cu înălţimea de cel mult 1,5 metri.

Pe terase nu vor mai putea fi puse vitrine sau frigidere, iar televizoarele nu vor mai putea fi scoase din localuri pentru ca oamenii să urmărească meciuri de fotbal, cu excepţia evenimentelor sportive foarte importante.

Maşinile care aprovizionează aceste localuri vor avea un orar stabilit între orele 06.00-10.00. În afara acestui interval orar vor fi nevoite să plătească o taxă.

Sunt modificări care vor fi aduse regulamentului de funcţionare a teraselor sezoniere din Centrul Vechi pentru evitarea aglomerării.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite