Societate

articolul anterior articolul urmator

NOU! AQUA Carpatica lansează un nou produs: Sticla de 750 ml cu capac sport

0
Articol publicitar
4 Feb 2020 13:25:17
Autor: ADH

Una dintre noutăţile importante ale acestui început de an pentru consumatorii AQUA Carpatica este legată de lansarea pe piaţa a  produsului: AQUA Carpatica de 750 ml cu capac sport.

AQUA Carpatica minerală naturală plată de 750 ml cu capac sport a fost special creată pentru a răspunde nevoilor consumatorilor activi, mereu în mişcare. Din ce în ce mai mulţi consumatori au simţit nevoia unui ambalaj pentru apa plată la volum optim, în special cei care sunt mereu ”on the go”, dar pentru care calitatea apei pe care o beau nu este un compromis.

Cu un capac sport, ergonomică şi uşoară, AQUA Carpatica de 750 ml este perfectă pentru activităţi sportive, pachetul de la şcoală pentru copii mai mari sau călătorii.

  • AQUA Carpatica cu capac sport ideală pentru persoanele active
 

Apa este cea mai bună băutură cu care să ne hidratăm organimsul pe parcursul exerciţiilor fizice solicitante, deoarece este uşor de absorbit de către organism, oferind hidratare intracelulară – mai rapid şi natural decât orice altă băutură. După antrenament, jogging sau o activitate fizică intensă, cea mai bună alegere pentru a reface electroliţii pierduţi prin transpiraţie este consumul de apă minerală naturală, nu băuturi care conţin aditivi, zahăr şi minerale artificiale.

 Beneficii:

AQUA Carpatica minerală naturală plată provine din izvoarele protejate din munţii Carpaţi şi este extrasă responsabil pentru a păstra natural conţinutul său ideal de minerale, pH-ul echilibrat şi gustul pur:

  • Îmbuteliată la sursă din izvorul protejat de factori poluanţi: Haja
  • Conţinut scăzut de nitraţi (1,80 mg/l)
  • Conţinut scăzut de sodiu (0,83 mg/l) – recomandată pentru cei care suferă de hipertensiune şi pentru cei care urmează un regim sărac în sodiu
  • Natural alcalină (pH 7,97) – ajută digestia şi metabolismul
  • Conţinut mineral scăzut – corespunde pentru hidratarea zilnică
  • Electroliţi naturali care îmbunătăţesc hidratarea
  • Gust curat, fără post gust
  • Sticlele nu conţin BPA şi sunt 100% reciclabile
  • NOU! Capac sport

Produsele AQUA Carpatica

Din portofoliul AQUA Carpatica mai fac parte apa minerală naturală carbogazoasă AQUA Carpatica (0,33 L,0,5 L 0,75 L, 1,5 L), AQUA Carpatica Forte (0,5 L, 0,75 L, 1,5 L), AQUA Capatica minerală naturală necarbogazoasă (0,33 L, 0,25, 0,5 L 0,75 L, 1 L, 1,5 L, 2 L şi 5l) şi AQUA Carpatica Kids (0,25 L).

Despre companie

Carpathian Springs SA este o companie membră a VALVIS Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate îmbutelierea şi distribuţia apelor minerale naturale AQUA Carpatica.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările