articolul anterior articolul urmator

O lumânare stingheră la căpătâiul unui Mare OM

4
11 Jan 2019 11:16:19
Dinu Săraru

4 Comentarii

Un cititor
11.01.2019, 11:21:54

".......şi n-a fost de faţă niciun reprezentant al administraţiei care să dea, astfel, măcar prin prezenţa la înmormântare....." A fost "acest mare om" ca EI ?! NU ! Atunci......de ce va mirati ?!

Sorin Ionascu
12.01.2019, 13:12:32

Eu unul eram un pustan cu multi ani in urma cand s-a efectuat mutarea acelei biserici al carei nume nu il cunosc, dintre fostul magazin Cocor si Unirea, cativa metri in spate, pentru a face loc blocului construit ulterior in fata. Am trecut prin zona exact atunci cand s-a facut acea mutare si inca imi amintesc evenimentul. Peste multi ani, am vazut documentare extatice facute de americani, care, mult mai tarziu, au reusit sa mute niste cocioabe (lasa ca pe unele le-au faramat fara putinta de reparare) si considerau ca au facut ceva WOW!!!. Nimeni nu isi mai amintea de lucrarile mult mai grele si mai complexe ale romanilor, facute exclusiv cu resurse proprii si cu o logistica mult mai modesta. Nu sunt un nostalgic al unei epoci trecute, dar acestea sunt dovezi ca atunci se puteau face si aici lucruri minunate, la care acum nu prea mai putem nici sa visam.

+2 (2 voturi)
Marcel Panciu
14.01.2019, 19:02:19

Dumnezeu sa-l odihneasca. Acest OM a realizat in Romania anilor '80 ceva ce mintea occidentalilor se străduiește și astăzi să priceapă.

1 Gheorghe
18.01.2019, 02:56:37

MAESTRE Sararu, prin necrologul scris de dumneata aici, ai facut mult mai mult decat putea face un neica nimeni oficial de astazi la inmormantarea acestui Om. Daca si numai o suta de oameni citesc articolul si se simt putin mai bine ca unul de al lor a facut ceva in lumea asta, si isi aduc aminte pentru cateva minute de Omul respectiv, atunci Maestre, ai facut de zece ori mai mult. Multumesc!