Societate

articolul anterior articolul urmator

O mulţime impresionantă a participat la Marşul Normalităţii

44
22 Jun 2019 22:54:24
Lulea Marius Dorin

O mulţime impresionantă a mărşăluit astăzi pe străzile din Bucureşti pentru normalitate, pentru conservarea valorilor tradiţionale şi împotriva dictaturii minorităţilor. S-a mers cu steaguri tricolore, în porturi populare şi cu însemne creştine.

Mulţimea ce a pornit în Marşul pentru Normalitate a depăşit probabil aşteptările chiar şi ale organizatorilor. Interesant este că o bună parte dintre participanţi era formată din femei alături de copiii lor. Ei au ieşit în stradă pentru normalitate, pentru conservarea valorilor familiei tradiţionale.

S-au afişat însemne împotriva acceptării prin lege a căsătoriei dintre persoane de aceleşi gen precum şi împotriva adopţiilor copiilor de către cuplurile homosexuale.

Unii dintre participanţii la eveniment erau îmbrăcaţi în port popular. S-a purtat steagul tricolor, însemne specifice creştinătăţii ortodoxe, s-au cântat cântece patriotice.

Cei plecaţi în marş nu se opun relaţiei între oameni aşa cum fiecare crede că ea se poate desfăşura, însă consideră că drepturile la o educaţie corectă a propriilor copii reprezintă bazele unei societăţi puternice iar minoritatea nu trebuie să se impună majorităţii. Intimitatea unei relaţii trebuie să se consume în privat şi nu în spaţiul public.

În ultima perioadă se poate observa o intensificare a propagandei pentru renunţarea la normalitate sub pretextul acceptării diversităţii. Toţi cei care susţin valorile tradiţionale sunt imediat catalogaţi drept extremişti, naţionalişti, conservatori, de multe ori chiar proşti, închişi la minte. Este o formă de presiune exercitată de minortate asupra majorităţii.

În paralel s-a desfăşurat şi o acţiune diametral opusă: Bucharest Pride. Pentru cei care nu cunosc fenomenul astfel de evenimente se desfăşoară peste tot prin lume şi în general la ele participă persoane din toată lumea, cei veniţi de la nivel local reprezentând o minoritate. Acest lucru s-a întâmplat şi la Cluj şi în Bucureşti.

În Rusia, astfel de marşuri au fost interzise, în 72 de state ale lumii relaţiile între persoane de acelaşi sex nu sunt permise, iar administraţia Trump este acuzată de democraţi că duce o puternică campanie homofobă, până la cel moment nerecunoscând luna iunie ca fiind luna diversităţii.

Vă reamintim că de curând a avut loc un referendum pentru familie în care se dorea prevederea prin constituţie cum că este permisă căsătoria doar între un bărbat şi o femeie. Peste 90% dintre românii ce s-au prezentat la vot s-au exprimat favorabil pentru această idee.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

44 Comentarii

Utilizator Adevărul
22.06.2019, 23:05:33

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
22.06.2019, 23:12:50

Comentariu considerat abuziv.

_wakki m
22.06.2019, 23:38:44

ceea ce înseamnă că mulțimea nu a fost deloc impresionantă au fost cam 350 de inși 2 avioane cu agenți, atât au putut oamenii lui putler să aducă

+2 (10 voturi)
Vanatorul/d.c.
22.06.2019, 23:22:58

”Corectitudine politica”..Doua cuvinte , care, separate, au sensuri ce se..anuleaza reciproc . Alaturate insa, au dobandit un singur sens, rost : sa justifice o multime de aberatii, o multime de apucaturi degenerate, si sa promoveze o tolarenta intr-atat de..excesiva, incat devine irationala prin faptul ca pune in primejdie tocmai valorile pe care pretinde ca la apara..! Ei bine, netrebnicii scenei politice romanesti, lichele si mafioti grupati in gasti infractionale anti-nationale care-si spun ”partide”, sau aflati din fruntea unor institutii ale statului, in numele acestei ”corectitudini politice” ii indeamna pe romani la ura, ii indeamna sa-si sparga capetele unui-altora, ii indemna sa-si uite radacinile si sa-si renege traditiile, cugetul, simtirile, ii indeamna sa se dezica de normalitatea familiei in care s-au nascut si crescut, ii indeamna la pierderea identitatii nationale si la imbratisarea unor idei, principii, ”valori” si apucaturi degenerate, in care nici macar cei care le promoveaza nu cred cu adevarat...! In asemenea conditii, intr-un viitor nu prea indeapartat, singurele ”oaze” de normalitate, de simtire romanesca, patriotism romanesc si romanism adevarat si nealterat de aberatiile ideologice si erotic-comportamentale ale acestui curent socialist-internationalist (globalism neo-marxist LGBT-ist ) denumit ”politically correct culture”, vor fi in continuare familiile formate din barbati si femei, soti si sotii, copii, nepoti bunici, etc, adica familiile adevarate, asa cum sunt ele consacrate de cand lumea..!

+1 (13 voturi)
herr v.6.01
22.06.2019, 23:33:12

Amice, bati campii. Chestie care nu e prea normala :))

0 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (44)

Modifică Setările