articolul anterior articolul urmator

O privire lucidă convingător asumată

6
5 Apr 2019 08:36:50
Dinu Săraru

6 Comentarii

Dusan Cornel
5.04.2019, 11:31:23

Pai tocmai cei care au divizat societatea prin furturi si impostura au calitatea de “initiatori”? Cum crede dl Sararu ca cineva care si-a castigat pozitia in societate prin furturi pana a ajuns la puscarie poate initia consensul national? Bineinteles ca nu crede, dar mistifica in continuare cu buna stiinta si cu o incredibila rea credinta. Este jalnic ca intelectuali, atat cat au fost ei intelectuali, ca si asta e o discutie, sustin in continuare incompetenta si impostura asa cum au facut si pe vremea “geniului Carpatilor. De exemplu cum se poate imagina de catre un om normal si de bun simt sa avem ca prim ministru o persoana idioata politic si sa mergem sa umplem santurile divizarii profunde care brazdeaza intreaga noastra societate? Cu fiecare postare dl Sararu face fara nici un fel de scrupule un rau imens patrei pe care pretinde ca o iubeste atat de mult. Nu poti sa crezi ca un om totusi inteligent crede cu adevarat in prostiile pe care le scrie, deci ramane doar dedublarea si minciuna cu care s-a antrenat in cei 64 de ani de cand zice ca face presa. Nu iti ramane din pacate decat sa ii strigi “HUO”

+3 (3 voturi)
Radu Mircea
6.04.2019, 10:56:27

# Sa ajunga Grigore la 87 de ani sa stea la rind in spatele varanului pentru un pupic gretos ...... Si tot efortul pentru un covrig prapadit .... Asta da slugarnicie !!! Cred ca si hirca gaurita de la Ghencea a Tovarasului are un inceput de erectie cind citeste arogantele pe care continua cu acelasi talent sa le scrie nea Grigore .

+1 (1 vot)
marius cristian
5.04.2019, 12:06:31

perfect adevarat dar cum sa stabilesti o punte de comunicare cu fanatizatii din #rezist si nulocefalii din generatia "fulgilor de nea" ?!? cultura generala zero barat , spiritualitate crestina nici vorba , patriotism nici cat genunchiul broastei , si atunci comunicare pe baza de ce ?!?

+1 (1 vot)
Sorin Muncaciu
5.04.2019, 17:37:02

@ marius cristian Domnule Cristian, sunt convins ca acum, in acest moment, veti spune ca bat campii !! Totusi, daca ii excludem pe mercenarii ONG-sti sorosisti care au o obligatie financiara sa saboteze comunitatea romaneasca, ceilalti pot fi parteneri de dialog, din simplu motiv ca sustin aceleasi principii morale , numai ca , interpretarea realitatii este diametral opusa. Unii, care studiaza socio-psihologia maselor au ajuns la concluzia ca, bazat pe moralitatea comuna, chiar si democratii americani din ANTIFA pot avea un dialog cu republicanii condervatori din Tea Party. Va pot furniza referintele necesare , in caz ca, aveti disponibilitatea!

0 (2 voturi)
Ion Tamis
5.04.2019, 21:05:01

Prezenta numelui lui Dan Voiculescu in reflectiile invocate moralizator de autor este susceptibila sa-mi alunge curiozitatea in legatura cu acest proiect.

+2 (2 voturi)