O româncă aflată la muncă în Italia a fost dată în judecată de familia unui bătrân pe care l-a îngrijit. Este acuzată că a luat în mod necuvenit 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Il Resto del Carlino
FOTO Il Resto del Carlino

O româncă plecată la muncă în Italia şi familia unui bătrân de care a avut grijă au ajuns în faţa instanţei, femeia fiind acuzată că a primit o sumă necuvenită de 100.000 de euro pe lângă salariu.

„Ea este singura care mi-a vrut binele“, le-ar fi mărturist bătrânul fiicei şi nepotului său, stârnindu-le furia.

Bărbatul a murit de curând, la 94 de ani, iar femeia care a avut grijă de el este chemată în faţa judecătorului.

Totul a început în 2013, scrie Il Resto del Carlino.

Femeia, care este căsătorită şi are un copil, a fost angajată de fiica bătrânului şi a stat alături de el zi şi noapte. Însă, în noiembrie anul trecut, aceasta şi-a anunţat dorinţa de a pleca, întrucât a primit o altă ofertă de muncă.

După plecarea ei, nonagenarul le-a mărturisit fiicei şi nepotului său că românca a fost „singura care i-a vrut  binele“ şi că i-a dat, pe lângă salariu, sume care ajung în total la 100.000 de euro.

El ar fi ajutat-o, de exemplu, cu 5.000 de euro pentru o maşină, cu 9.000 de euro pentru intervenţii stomatologice şi cu 2.000 de euro pentru medic, notează Il Resto del Carlino.

Potrivit fiicei bătrânului, aceşti bani au fost primiţi în mod necunovenit, deoarece femeia a profitat de starea tatălui ei.

O anchetă a fost deschisă la Tribunalul din Pergola, în centrul Italiei, chiar înainte de decesul bărbatului.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite