O scrisoare deschisă pentru boşi: Noi suntem cei beliţi, nu voi!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boşilor, ca să fie clar: în 25 de ani, noi, cetăţenii de rând ai acestei ţări, am fost cei care am belit-o zi de zi. Ne-am lepădat de comunism când era prea târziu, dar poate că România va reuşi să se cureţe la timp de aceşti 25 de ani mizerabili, pestilenţiali, plini de putregai, în care s-au făcut combinaţii, şmecherii şi s-a furat pe rupte.

Da, noi, cetăţenii de rând ai acestei ţări, am fost cei care am belit-o zi de zi, nu voi! Cum? Mereu ne gândim că ne va fi mai bine, dar voi aţi devenit o castă care şterge pe jos cu legea. Boşilor, sunteţi imuni în faţa justiţiei precum organismele unicelulare care au supravieţuit tuturor schimbărilor climatice de pe planetă.

Boşilor, aproape că ajunsesem să urăsc România din cauza voastră. Aici, biserica face propagandă electorală, voi faceţi averi pe banii şi pe nervii noştri, sistemul de învăţământ e o glumă proastă iar cel sanitar este o glumă şi mai proastă. Boşilor, vă bateţi joc de noi sistematic, în fiecare zi, cu incompetenţa voastră. Când vă aud pe toţi vorbind despre cât de bine o duce România şi cum încercaţi voi, aşa, să ne manipulaţi, îmi vine să sparg televizorul.  

Boşilor, aţi ridicat şpaga şi corupţia la rang de religie şi aţi ajuns să vă furaţi şi între voi. Dacă l-aţi vedea pe stradă, cred că şi pe Dumnezeu l-aţi face la buzunare, pentru că voi nu aveţi niciun Dumnezeu. Vă închinaţi zilnic la Sfânta Combinaţie iar înainte să puneţi capul pe pernă vă gândiţi numai la următorul tun pe care îl veţi da. Oare nu se mişcă racla atunci când intraţi într-o biserică?

În 25 de ani, boşilor, aţi distrus în ţara asta de la autostrăzi la speranţe şi de la paturi de spitale la abecedare. Şi aveţi tupeul să vă gândiţi că voi o beliţi dacă nu faceţi legi pentru voi, ca să va amnistiaţi?! Obligatoriu amnistie şi graţiere, este?

Boşilor, timp de 25 de ani am respirat în ţara asta un aer mizerabil. Se fac 25 de ani de la Revoluţia din 1989 şi cei care au răzbit pe bune nu au făcut-o pentru că au găsit aici un sistem de valori, ci fie au făcut-o graţie măsurii talentului şi a abnegaţiei, fie au plecat din ţară. Căci valorile promovate de voi sunt şmecheria, cumetria, pila şi combinaţia. 25 de ani, ce vârstă frumoasă, dar ce tristă şi folosită a fost până acum această Românie.

Boşilor, ştim că marile voastre proiecte de ţară au fost distrugerea industriei, punerea pe butuci a sistemului de învăţământ şi al celui sanitar, destabilizarea presei şi îndobitocirea populaţiei. Dar începând cu zilele astea am început să sper, că totuşi, după 25 de ani, voi ajunge în curând să respir un aer ceva mai curat. Să nu mai privesc cu jind spre Polonia sau Cehia, care joacă în altă ligă, şi să nu mai aud oameni tânjind din cauza voastră, boşilor, după Nicolae Ceauşescu. Boşilor, eu o să mă duc la vot pe 2 noiembrie. Abia aştept.



 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite