articolul anterior articolul urmator

O (simplă) întâmplare despre adolescenţi, violenţă şi poliţişti

32
3 May 2019 17:51:28
Simona Chirciu
FOTO: flare.pics
FOTO: flare.pics

32 Comentarii

Constantine Constantine
3.05.2019, 18:51:03

Violenta,in toate formele ei, este incurajata de legislatie.Dupa cum ati aratat in cazul vazut de dv pe viu, politistii nu au putut face nimic deoarece nu exista nici o reclamatie din parte fetei abuzate. Poate ca fata chiar il iubea pe berbec ori ii era teama de el asa ca a tacut milc. Nu stim ce s-a intimplat ulterior insa daca individul si-a permis sa o agreseze in plina strada ziua in amiaza mare va dati seama ca daca ar fi fost singuri in spatele usilor inchise ar fi batut-o la singe.Sau cine stie s-ar fi putut lasa cu lovituri cauztoare de moarte.Ce ar fi spus atunci politistii slow motion? Ca nu au intervenit la prima altercatie deoarece adolescenta nu a depus plingere.Oare daca un politist vede un asemenea spectacol in direct si nu poate interveni deoarece nu exista plingere cine e vinovat? Pina la a condamna legea care permite asemenea lucruri, vor scoate vinovata chiar victima pentru ca s-a incurcat cu berbecul sau chiar pe dv pentru ca nu ati insistat sa le mai spuneti de "N" ori cum s-a petrecut agresiunea si ca nu ati fost la cea mai apropiata circa de politie ca sa depuneti...plingere! La altii daca berbecul se comporta asa este saltat in secunda doi,ba mai mult, daca devine recalcitrant se poate trezi cu un glont prin partile moi.Daca le ei se poate la noi, de ce nu? Si nu e vorba numai de cazul relatat.Din acest motiv exista agresiuni si violuri impotriva sexului slab chiar daca e vorba de copile sau de babe. Poate va citeste si vre-un facator de legi!

+1 (3 voturi)
Adrian Foangă
3.05.2019, 19:33:32

Doamna, nu mai faceti distinctie intre politisti femei si politisti barbati! Nu e bine, orice victima trebuie sa priveasca politistul ca pe cineva care il ajuta si atat. Nu ca e barbat sau femeie, asta nu trebuie sa conteze!

-1 (5 voturi)
Vanatorul/d.c.
3.05.2019, 18:58:26

Bietii politisti romani..! Foarte depresiv jobul lor..! Nu stiu cum de rezista..! Sa fii politist si sa nu impusti pe nimeni cu lunile, sa poti trage macar o data pe saptamana doua gloanțe in cap cui vrea muschii tai de ”organ” de ordine publica” e si foarte plictisitor, desigur..! De aceea e si normal sa se apuce unii dintre ei de baute, de conrtabanda cu tigari, de trafic de persoane sau de droguri si alte chestii, cat de cat mai..antrenate..! Dar oricum, asta nu le rezolva la toti plictiseala si depresia..! De aceea pe la 35 de ani sunt ori la psiholog ori la..bulau, iar la 45 de ani, care dintre ei se mai tin pe picioare si ii mai duce ficatul se pensioneaza..! Bietii de ei..!

+1 (3 voturi)
Vanatorul/d.c.
3.05.2019, 19:00:10

”sa nu poti trage macar o data pe saptamana”, ”contrabanda cu tigari”.

-1 (1 vot)
Vanatorul/d.c.
3.05.2019, 19:01:08

”antrenante”

-1 (1 vot)