Societate

articolul anterior articolul urmator

Tânără discriminată într-un spital din Târgovişte, după ce l-a denunţat pe ginecologul care i-a cerut mită

55
13 Feb 2020 14:42:08
Autor: Simona Chirciu
O femeie acuză că este discriminată în spital după ce a denunţat un medic pentru spagă FOTO: Emanuel Ungureanu
O femeie acuză că este discriminată în spital după ce a denunţat un medic pentru spagă FOTO: Emanuel Ungureanu

O tânără din Târgovişte ar fi discriminată după ce a denunţat un ginecolog pentru mită. Soţul femeii în spital arată că acesteia nu i se face tratamentul necesar pentru că l-ar fi denunţat pe medicul şpăgar, iar un alt ginecolog ar fi înjurat-o. Deputatul Emanuel Ungureanu a postat pe Facebook despre acest caz.

Deputatul a făcut public cazul unui cuplu din Târgovişte care a denunţat un medic ginecolog după ce acesta i-a pretins bani pentru o intervenţie chirurgicală pentru tânăra mămică. Ulterior,  ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Târgovişte l-au arestat pe doctorul în cauză. Din această cauză, femeia ar fi discriminată de restul cadrelor medicale din spital. 

„Medicul ginecolog care a pretins 1500 de lei mită unui cuplu sărac dintr-un sat din Dâmboviţa. Medicul i-a pretins bani soţului, şpaga trebuia dată după intervenţie şi a fost împărţită ulterior între ginecolog, anestezist şi o asistentă de la sală. Medicii şi asistentele din spital au reacţionat prompt împotriva victimei şpăgarilor, colegial, frumos, nu?”, acuză deputatul Emanuel Ungureanu. 
 
„Sa trăiţi, mă scuzaţi că vă deranjez din nou, dar este o problema foarte gravă din punctul meu de vedere. Cu soţia mea la spital, de dimineaţă la ora 6:30, o asistentă şi nu prea voia să îi facă tratamentul pe motiv că „l-a aranjat pe doctor” iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu a întrebat-o dacă ea e ....... iar când a ieşit din salon a înjurat-o de toate alea şi avea şi el o pacientă cu soţia în salon operata ieri şi a mutat-o din acel salon”, a fi transmis soţul pacientei. 
 
„Acest om a avut încredere în mine, l-am sfătuit să îl denunţe pe şpăgar la DGA şi acum se teme că personalul medical din spitalul Târgovişte îi vor face rău soţiei. Rog public instituţiile statului să protejeze această familie şi medicii şi asistentele care le plâng de milă colegilor şpăgari şi fac presiuni asupra acestei familii să fie aspru pedepsiţi!”, mai scrie Ungureanu pe Facebook. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

55 Comentarii

Matei Basarab
13.02.2020, 14:53:23

"O femeie acuză că este discriminată în spital după ce a denunţat un medic pentru spagă" Nu-i asa ca apartine unei "minoritati" ? Da' asigurare medicala a avut vre-o data? Medicul trebuia sa cheme paza si sa o scoata din spital in suturi! Trebuia sa sesizeze politia ptr incercare de fraudare a fondurilor publice deoarece a pretins servicii medicale la care nu avea dreptul.

-23 (27 voturi)
cloudvick
13.02.2020, 15:05:35

Matei Basarab, tu esti unul dintre aia multi pentru care Romania nu da inainte! Sunteti blocati mintal intr-o cutie si nu vreti sa iesiti! Dreptul la sanatate este garant prin constitutie a.ni.ma.lul.e !!!

+19 (23 voturi)
Dan Petru
13.02.2020, 15:18:40

Basarabe, tata, indiferent cine e cetateanca, avem o problema : a existat sau nu solidarizare cu un infractor ? Fiindca luarea de mita e infractiune. Daca a existat atunci doctorimea care s-a solidarizat cu infractoru' e fix din aceeasi categorie cu aia de vin cate 10 ca sa-l bata pe careva. Adica TOTI aia care "se solidarizeaza" sunt infractori. Ca legislatia e facuta cu churu' si protejeaza infractorii, asta-i altceva.

+18 (18 voturi)
Matei Basarab
13.02.2020, 15:29:27

@cloudvick - Asa este dar articolul ala face referire la niste legi. Una din ele spune ca trebuie sa fii asigurat si asta inseamna sa platesti iar asta nu plateste ca asa-s ei !

-4 (12 voturi)
Simona Chirciu
13.02.2020, 15:30:29

Nu-i asa ca esti rasist?

+5 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (55)