articolul anterior articolul urmator

O ţară de tramvaie, o ţară de maşini

11
14 Sep 2017 08:56:30
Lavinia Bălulescu
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

11 Comentarii

Popa Pius
14.09.2017, 09:18:33

"E usor a scrie versuri Când nimic nu ai a spune, Insirând cuvinte goale Ce din coada au sa sune." Evident, Eminescu.

0 (4 voturi)
, new_age
14.09.2017, 09:24:18

Sunteti rea de dimineata, Doamna Firea are numai intentii bune dar voi ziaristi rai nu le vedeti. Vrea balcoane cu flori sa acopere mirosul de scuzati dejectii ,vrea ca masinile sa circule pe liniile de tramvai (soferii sunt mai multi decat vatmanii ,la vot conteaza),vrea spectacole si concerte sa nu se auda huiduielile ,borduri si statui ,mai ales statui imobile, impasive, fara expresie , sa nu se uite incruntate la doamna primar.,vrea catedrale cat mai mari si mai frumoase in care sa se roage calatorii din tramvai. Vedeti, doamna Firea este plina de intentii bune ,noi ,ceilalti care ne trezim si ne culcam incruntati nu intelegem nimic, nici macar nu mai votam ,avem incredere ca EA doamna Firea va iesi din globul de cristal si va calca in rahatul care o inconjoara.si de abia atunci va intelege de ce pute Bucurestiul ,din cauza iluziilor .

+6 (6 voturi)
lupu ursu
14.09.2017, 09:47:33

E transportul in comun , pupi , asta e . Care este foarte bine venit , pupi . Pentru informarea ta , metropolele franceze fac mari investitii in instalarea liniilor de tramvai care aduc dezvoltarea zonelor unde ajung - Bordeaux-ul lui Juppé ( cu o linie noua la Merignac , periferia Bordeaux , 125 milioane de euro de investitie ) , Nantes-ul lui Ayrault sau Toulouse , cu o linie noua de tramvai la aeroportul Blagnac - Toulouse .

+1 (1 vot)
catalin toader
14.09.2017, 11:36:27

Un tramvai numit dorinta, Ca si Godot, normal ca intarzie, iar uneori nu vine deloc. Fara prea mare legatura cu textul Laviniei Balulescu, experientele mele bucurestene ma indeamna sa spun ca se poate si mai rau. Venisem in Bucuresti intr-o duminica seara, cu trenul (o, tempora!). Slujba ma tinuse departe de Capitala destul de mult, vreo luna. M-am indreptat spre statia din Basarabi sa iau un tramvai spre Viilor (parca 11, nu mai stiu). Am asteptat 5, 10, 20 de minute si degeaba. Cum nu ma da spiritul de observatie afara din casa (unii, rautaciosi, spun ca nici inteligenta), dupa vreo jumatate de ora am remarcat ca in statie nu mai era nimeni. Mi-a trebuit inca vreun sfert de ceas sa constat ca in statie nu ajungea, in general, niciun tramvai. Am mai stat pret de doua tigari fumate serpeste si ma pune naiba sa imi indrept privirea in jos. Am ramas prost - sinele erau demontate! (Am aflat de la taximetristul care m-a dus acasa ca se faceau lucrari de reabilitare).

+8 (8 voturi)
mircea georgescu
14.09.2017, 12:06:31

Au facut bine, ca au fost scosi cu tarnacopul! Era mai rau, daca foloseau sudura!

+2 (2 voturi)