Oana Pellea, mesaj dureros despre România: Ce destin, să-ţi moară ţara când împlineşte 100 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Actriţa Oana Pellea a publicat miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care vorbeşte despre destinul României, o ţară care „moare când împlineşte 100 de ani”.

„Ce destin... să-ţi moară ţara când împlineşte 100 de ani... de neiubire moare ţara asta... de nepăsare. Neiubire este să asişti pasiv la moartea ţării tale”, este mesajul distribuit de peste o mie de persoane. 

Actriţa Oana Pellea a ieşit la proteste miercuri seară şi şi-a manifestat dezamăgirea faţă de numărul mic al manifestanţilor strânşi în Piaţa Victoriei

Imagine indisponibilă

Proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedură penală a fost votat, luni seară, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de cameră decizională, după mai multe ore de dezbateri. PNL şi USR au anunţat că vor ataca legea la Curtea Constituţională.

Un protest este anunţat să aibă loc miercuri, în faţa Parlamentului, sub sloganul „Ultimatum pentru Dragnea”, manifestaţia fiind anunţată pe Facebook după ce în spaţiul public au apărut informaţii că ar putea fi începută procedura de suspendare a preşedintelui. 

Tot miercuri, după ora 18.00, sunt programate proteste în mai multe oraşe, după ce Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de modificare a Codului de procedură penală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite