„Panoul ruşinii“ de la magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unui supermarket din Bacău a făcut un montaj cu clienţii care dosesc mărfuri şi îl difuzează pe televizoarele din magazin. Marian Florea (35 de ani) a montat un filmuleţ de cinci minute în care apar trei clienţi surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce dosesc legume sau chiar sticle de bere de doi litri.

„Pelicula" rulează de o săptămână pe televizoarele din magazin şi-i pune pe gânduri pe cumpărătorii tentaţi să nu mai treacă pe la casă. Din cei trei actori fără voie, unul singur îşi arată intenţia de a plăti mărfurile luate de pe rafturi, dar se răzgândeşte în ultimul moment.

Este vorba despre o doamnă îmbrăcată lejer care pune pe tejghea patru pungi cu legume, dar profită de faptul că vânzătoarea lipseşte şi îndeasă rând pe rând sacoşele într-o poşetă voluminoasă.

„Eram în magazin când doamna respectivă a pus toate cumpărăturile în geantă şi a plecat. Aranjam nişte marfă şi am văzut că a dispărut prea repede. Când m-am dus la camere mi-am dat seama de ce", a explicat Marian Florea.

Al doilea personaj din film este un bărbat care pune în geantă două borcane cu murături şi o cutie de conserve. „Pelicula" este încheiată de un client hotărât, care ştie exact unde sunt bidoanele cu bere, se duce glonţ la raft, vâră o sticlă în sacoşa adusă de acasă special pentru asta şi pleacă la fel de grăbit.

„Nu depun plângere la poliţie împotriva lor, dar vreau măcar să-i fac de ruşine", a adaugat Marian Florea. Filmul cu cei trei hoţi are deja impact. „Am avut clienţi care i-au recunoscut, pentru că majoritatea sunt din cartier. O să le pun şi pozele pe perete şi o să-i fac de ruşine la vecini şi cunoscuţi", spune hotărât băcăuanul.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite