articolul anterior articolul urmator

DEZBATERE Legalizarea parteneriatelor civile între homosexuali. Parlamentarii oscilează între „nu“ şi „nu prea“

19
18 Apr 2013 07:38:16
Autor: Cristian Delcea, Alina Brebenel
De dreapta sau de stânga, tineri sau bătrâni, parlamentarii români privesc cu reţinere uniunile gay
De dreapta sau de stânga, tineri sau bătrâni, parlamentarii români privesc cu reţinere uniunile gay

19 Comentarii

Geo Manivela
18.04.2013, 08:41:02

halal jurnalism! delcea si brebenel au luat declaratii doar celor care sunt impotriva, lumea citeste si concluzia este: romanii nu sunt de acord cu uniunea civila! ati auzt de echidistanta? mai ramanea sa bagati si vreo doi popi si era tacamul complet. va mai plingeti ca moare presa....

-5 (15 voturi)
Cosmin B
18.04.2013, 09:08:27

Este trist ca in vremuri de grea incercare, cei pe care i-am "ales" dupa criteriul "raul cel mai mic" , desi nu exista asa ceva, se preocupa de starea de fericire a LGBT( un procent infim din populatie), in timp ce noi MAJORITATEA ne gandim descumpaniti daca nu cumva chiar ar fi mai bine sa emigram. Sunt chiar destul de sigur, ca o lege nu va schimba perceptia oamenilor asupra lor, asa cum probabil isi imagineaza domnul Cernea. Eu sunt de parere ca in cadrul legislativ actual daca un cuplu gay este discret se poate bucura de oricare privilegiu cetatenesc, pentru ca familia in Romania este privita de stat cel mult simbolic(de aceea ne pufneste rasul pe la cununii la sintagma "statul ocroteste familia"). Dar reprezentatii LGBT cat de tare isi doresc asta? De ce nu sunt reprezentati si ei specific in Parlament? Hmm... Domnule Cernea aveti sa ne marturisiti ceva???

-4 (8 voturi)
Petronius Arbiter
18.04.2013, 09:09:50

Acest R. Cernea a candidat la funcţia de preşedinte al României, apoi la cea de primar al Capitalei. La ambele a obţinut un număr ridicol de mic de voturi. Acum, prin grija experţilor în democraţie, a ajuns deputat, pe listele USL. Posedând din belşug orgoliu şi tupeu, îl aşteaptă o glorioasă carieră, spre binele său, dar nu şi al cetăţenilor. Dar, maistre Cernea, chestia cu uniunile gay în România este mai complicată; în ţările care permit astfel de căsătorii băieţii ăştia au dus o luptă îndelungată, de zeci de ani. Aşa că, maistre, înarmează-te cu răbdare şi apucă-te de făcut campanii, demonstraţii, şi prin 2079 mai vorbim.

+4 (8 voturi)
Badalan George Daniel
18.04.2013, 10:36:17

Daca mai avem ceva sfant in sufletul acestui popor,si credinta in bunul Dumnezeu,raspunsul ar trebui sa fie un Nu clar!

+3 (15 voturi)
Vili Rupa
18.04.2013, 11:41:07

Parlamentarii spun ca peste vreo 10 sau 20 de ani ar fi pregatita Romania pentru aceasta lege a prostitutiei aprobata , daca recunosc ca , tot o sa fie aprobata ,de ce sa nu fie mai repede , asa va castiga si statul bani la buget ,cei care astazi nu sunt de acord cu aceasta lege calatoresc in excursi si vacante in tari ca Marea Britanie , Olanda ,Franta ,Spania ,Germania ,Suedia ,Danemarca unde este legiferata legea prostitutiei ,de ce merg acolo ,le place sa-i priveasca sau se prostituoaza si ei pe acolo ,cred ca aceasta lege a prostitutiei trebuie urgent legiferata si la noi ,asa vom sti ca traim dupa legi democrat europene .

-1 (5 voturi)