Societate

articolul anterior articolul urmator

Patru epidemiologi de la DSP Bucureşti au demisionat din cauza volumului mare de muncă. Arafat: E ca soldatul care ar spune în război că e prea greu

19
1 Aug 2020 05:07:00
Autor: News.ro
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Patru medici epidemiologi au demisionat de la DSP Bucureşti, din cauza volumului prea mare de muncă, a anunţat, vineri seară, la Digi 24, directorul adjunct al instituţiei, Florentina Iacobi.

Şeful DSU, Raed Arafat, a afirmat că demisiile sunt sub semnul întrebării, dată fiind situaţia de criză sanitară în care ne aflăm. ”Este ca soldatul care în timpul războiului îţi spune: «Este prea greu pentru mine în război, am plecat»”, afirmă Arafat.

Directorul adjunct al DSP Bucureşti, Florentina Iacobi, a declarat, vineri seară, la Digi 24, că instituţia se confruntă cu deficit de personal, amplificat de demisia în această săptămână a patru medici epidemiologi.

Întrebată din ce motiv au demisionat medicii, Iacobi a precizat că ”din cauza volumului mare de muncă”.

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, la rândul său, că este ”sub semnul întrebării” demisia unor oameni de specialitate, în timpul unei pandemii, când este clar că volumul de muncă este mare.

”Când vine cineva şi-ţi spune că e prea mult volum de muncă în timpul bătăliei, e ca şi soldatul care în timpul războiului îţi spune: «Este prea greu pentru mine în război, am plecat!» (...) Faptul că-ţi depui demisia să pleci pentru că volumul de  muncă e mare în timpul unei pandemii şi să fii din domeniu este, totuşi, un pic sub semnul întrebării. Cu toţi ştim că este foarte mult de muncă, pentru că e pandemie”, a declarat Arafat.

La DSP Bucureşti au fost detaşaţi şi vor începe munca de luni 90 de medici de medicină şcolară şi 13 medici epidemiologi. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

dobrita sorin
1.08.2020, 07:37:50

Comentariu considerat abuziv.

Alecu Alecu
1.08.2020, 09:21:20

Angajatu la DSP pe baza de pile si relatii, acum se vede ca acesti bugetari indolenti fug de munca ca dracul de tamaie.

+5 (11 voturi)
Ionel Marcu
1.08.2020, 09:51:47

E mare volumul de muncă în cadrul celor opt ore sau li se cere să lucreze 10-15 ore pe zi? Poate erau învățați cu program de 6 ore pe zi, cu lungi pauze de cafea și șuete iar acum boieria asta s-a dus!

+4 (8 voturi)
MV R.
1.08.2020, 10:16:33

Dar lefurile mărite sunt OK... Ca să nu mai zic și de plusul ăla de 500 Euro și pensia de urmaș ptr.cazurile de deces! Are dreptate dr.Arafat:soldat dezertor,așa se numește o asemenea persoană!

+2 (8 voturi)
dorel doru
1.08.2020, 09:26:31

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (19)