Paul Coleman: „Să rămânem uniţi ca unul dacă vrem să ne păstrăm libertatea de exprimare”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Coleman, expert în legislaţie internaţională, este director executiv la ADF International, organizaţie globală de avocaţi care apără drepturile omului şi libertatea religioasă.

Coleman subliniază că votul în favoarea căsătoriei naturale dat de români la Referendum nu poate fi expresia unei minorităţi, din moment ce numărul de voturi exprimate pentru DA ar fi suficient pentru a crea o majoritate solidă în Parlamentul României. Paul Coleman explică, apoi, de ce parteneriatul civil deschide uşa spre „căsătorie” şi adopţie pentru cuplurile de acelaşi sex.

Şi avertizează că, după ce rezultatul Referendumului nu a fost validat, libertatea de exprimare VA FI SUB ASEDIU.

Am avut prilejul să stau pe îndelete de vorbă cu Paul Coleman acum o săptămână, la Londra. Sfaturile lui pentru români: să construiască alianţe largi în societate şi să rămână uniţi între ei.

Interviul complet în link, pe RL.


P.S.: Prin luna aprilie, o parte a presei din România a preluat o etichetă pusă ADF (cu care este aliată ADF International) de un singur ONG din SUA. Acelaşi ONG care a pus „Merry Christmas” pe „listele de ură” şi care a fost criticat de un spectru foarte larg de publicaţii din Statele Unite, fiind numit „o escrocherie bazată pe comerţul cu ură”. Este vorba despre SPLC – daţi click pe acest link şi pe acest link pentru a accesa două articole care arată cum funcţionează afacerea foarte profitabilă a monetizării urii.

 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite