Societate

articolul anterior articolul urmator

Pentru partide, o sugestie de locaţie a viitorului referendum, întru introducere

14
14 Nov 2016 16:03:56
Mihnea Dumitru

14 Comentarii

Neculai Florin
14.11.2016, 16:45:23

Ha,frumos moment sa vad pe cineva dand direct in dosul nespalatilor astia care nu mai pot din dorinta de definii cum trebuie sa traiasca un bun roman in imputita asta de cocina care ne-o baga pe gat javrele astea,sper sa aiba parte in iadul lor imaginat de Fredy MerCURy

-1 (3 voturi)
Ionut Imv
14.11.2016, 19:55:44

Aha,deci ai batrani sunt de vina ca poporul asta nu si-a pierdut identitatea,credinta stramoseasca,traditiile si obiceiurile.ei sunt domnule vinovati ca nu vorbim toti maghiara sau rusa!si au mai comis si o suma de crime istorice,ca doar erau nationalisti!ma opresc aici,ca nu mai pot! domnule autor,ai baut ceva inainte sa debitezi nazbatiile de mai sus sau pur si simplu ai luat-o razna?

-1 (5 voturi)
miron miron
14.11.2016, 21:29:06

Ca si America lui Trump, se seculeza orice da bine la ureche, sau prosteste care pe care, fiecare sa castige.Daca vrei sa ai baiat sau fata, daca nu-ti convine faci avort. Nu se poate spune acelas lucru despre inclinatia sexuala, nu-ti hotarasi singur orientarea sexuala, ea ti-i presestinata si nu ai ce face. Mi-am dat seama avand un prieten cu aceasta problema. Inclinatia sexuala nu ti-o alegi, e data de gene si trebuie s-o accepti. Problema e alta, a profitorilor. Vine alegerile, dam salarii marite, reducem taxe si cu preotii in cuncubinaj le facem favor, pentru niste amarate de voturi. De fapt nu se rezolva o problema, de a intelege o minoritate care sufera, satisfacem handralaii de preoti, care oricum ghiftuiti de belsugul vietii, mai fac inca un rau umanitatii. De fapt e o gasca, politicianul in mod pervers isi atinge scopul, BOR a prins ocazia si incearca sa-si mai spele fata plina de pacate.

+3 (5 voturi)
Adrian Enescu
14.11.2016, 23:17:16

Draga Mihnea Dumitru, Nu stiu de unde ai aparut, poate scrii de mult si e doar prima data pentru mine cand iti citesc un articol. Atata vreau sa-ti spun: mi-a mers la suflet. Daca in tara am avea milioane de oameni cu capul pe umeri si care pot gandi in afara cliseelor trasate de societate, am fi departe. Am dezbate probleme reale si nu inventate. Am fi de 1000 de ori mai crestini decat ne laudam (sau, ma rog, ne place noua sa credem) acuma ca suntem.

-2 (6 voturi)
Harry Porter
14.11.2016, 23:39:16

Esti degeaba, dar esti tanar si mai poti sa te vindeci ! Scrie acolo , in Dex, ce inseamna "soti" ? Scrie, atunci sa se faca precum e scris : SOȚ, soți, s. m. 1. Bărbat căsătorit considerat în raport cu soția lui; bărbat. ♦ (La pl.) Cele două persoane de sex opus unite prin căsătorie. ♦ (Înv.) Soție, nevastă. Ati trecut prin scoala ca lebada prin apa, nu s-a prins nimica de voi !

-1 (3 voturi)