Peste 10.000 de locuri de muncă scoase la concurs prin Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt disponibile 10.609 locuri de muncă în această săptămână FOTO Adevărul
La Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt disponibile 10.609 locuri de muncă în această săptămână FOTO Adevărul

Peste 10.000 de locuri de muncă sunt scoase la concurs în această săptămână prin intermediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Cele mai multe joburi sunt disponibile în judeţele Cluj şi Iaşi, precum şi în municipiul Bucureşti.

Din cele 10.609 locuri de muncă, 889 sunt adresate persoanelor cu studii superioare. Angajatorii caută mai ales programatori şi ingineri. Celelalte peste 9.700 de locuri de muncă sunt disponibile pentru persoanele cu studii medii, muncitorilor necalificaţi, precum şi celor necalificaţi, iar cele mai multe angajări pentru acest segment se fac în industria confecţiilor. 

Totodată, companiile au scos la concurs peste 400 de locuri de muncă adresate şoferilor de autocamioane, precum şi muncitorilor necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor.

Judeţele cu cele mai multe locuri de muncă sunt Cluj, unde sunt disponibile 1.211 joburi şi Iaşi, precum şi municipiul Bucureşti, unde sunt scoase la concurs 655 de locuri de muncă. La polul opus, se află judeţul Caraş-Severin, unde sunt disponibile doar 2 locuri de muncă, dar şi Bacău şi Mehedinţi unde companiile au scos la concurs doar 7, respectiv 21 de posturi vacante.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite