Societate

articolul anterior articolul urmator

Peste 140 de familii şi persoane singure vor primi ajutor de urgenţă din partea Guvernului

0
1 Jul 2015 15:47:50
Autor: Mediafax
Vor beneficia de ajutor şi 20 de familii afectate de incendii din mai multe judeţe ale ţării
Vor beneficia de ajutor şi 20 de familii afectate de incendii din mai multe judeţe ale ţării

Guvernul a aprobat miercuri alocarea sumei de 498.900 de lei pentru 148 de familii şi persoane singure, la propunerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, după ce s-au făcut în prealabil mai multe anchete sociale.

Potrivit unui comunicat al Executivului, între beneficiarii ajutorului se regăsesc 120 de familii şi persoane din 21 de judeţe ale ţării şi municipiul Bucureşti, care se confruntă cu "situaţii deosebite din cauza stării de sănătate sau a altor cauze care pot duce la excluziune socială".

De asemenea, ”vor beneficia de ajutor 20 de familii afectate de incendii din judeţele Bacău, Botoşani, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Mureş, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava şi Vrancea, precum şi 8 familii afectate de calamităţi naturale şi alunecări de teren din judeţele Buzău, Gorj, Vâlcea şi Vrancea” se precizează în comunicatul de presă al Guvernului.

Anchetele sociale în urma cărora au fost acordate ajutoarele guvernamentale au fost realizate de agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială, respectiv cea a municipiului Bucureşti.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările