Societate

articolul anterior articolul urmator

Peste 200 de localităţi au incidenţa cumulată la 14 zile mai mare sau egală cu trei la mia de locuitori. Pe primul loc se află un sat din judeţul Sibiu

3
20 Sep 2021 19:02:55
Autor: Cristina Morozan
Lista localităţilor cu Incidenţa mai mare de 3 la mia de locuitori: Foto: Arhivă
Lista localităţilor cu Incidenţa mai mare de 3 la mia de locuitori: Foto: Arhivă

Peste 200 de localităţi au incidenţa cumulată la 14 zile mai mare sau egală cu trei la mia de locuitori, a anunţat luni, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare (CNCAV) împotriva Covid-19.

Pe primul loc în topul negativ al se află localitatea Şeica Mică din judeţul Sibiu cu o incidenţa cumulată la 14 zile de 10,03/1000 de locuitori, iar pe locul al II-lea se află localitatea Pojejena din judeţul Caraş-Severin, cu o incidenţa cumulată la 14 zile de 9,83/1000 de locuitori, şi pe locul III, localitatea Cătina din judeţul Cluj cu o incidenţa cumulată la 14 zile de 9,67/1000 de locuitori.

 „După ce o localitate atinge incidenţa de 3 la mia de locuitori este necesară convocarea Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă pentru adoptarea de măsuri de prevenţie şi limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2, în conformitate cu prevederile Hotărârilor CNSU şi a celor de guvern în vigoare”, transmite CNCAV.

Lista localităţilor cu Incidenţa mai mare de 3 la mia de locuitori:

De altfel, conform hotărârii de guvern de săptămâna trecută, în judeţele/localităţile cu o incidenţă între 3 şi 6 la mie, accesul la mai multe activităţi este permis doar în baza certificatului verde, care atestă că o persoană a fost vaccinată, are un test COVID negativ sau a trecut prin boală în ultimele 6 luni. 

Certificatul verde COVID-19 va fi necesar pentru a putea intra în restaurante, localuri şi de a merge la evenimente publice şi private, concerte şi spectacole. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Kelemen Jakob
20.09.2021, 19:15:27

"Certificatul verde COVID-19 va fi necesar pentru a putea intra în restaurante, localuri şi de a merge la evenimente publice şi private, concerte şi spectacole. " CF. OUG 68/2021 Certificatul Verde Covid - 19 se utilizeaza doar in afara granitelor Romaniei , in spatiul UE. Nu se face nici o referire a utilizarii lui in interiorul tarii. Acesta este un ABUZ . Actionati in instanta guvernul ''meu''.

-4 (8 voturi)
Edmond Wolf
20.09.2021, 21:38:36

Vărful plandemiei din România a fost calculat cu precizie matematică și va fi în 14 octombrie, de Sf. Parascheva de la Iași. Au mai fost niște calcule, total eronate, al căror rezultat dădea vârful românesc al plandemiei între 9 și 12 septembrie, de Untold dar Boc și Câtzu au constatat erorile la calcule și au anulat rezultatul. Așa că s-a ținut Untold-ul și se anulează pelerinajul la Iași. Normal, trebuie să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu. Când dăm Cezarului ce este al lui Dumnezeu, se numește diktatură. S-a întâmplat cu Hitler, cu Stalin și acuma așteptăm să apară noul ales ca nu va întârzia mult și-și va dezvălui identitatea.

-9 (11 voturi)
Gabi Roata
10.10.2021, 22:09:17

Edmond Wolf = postac platit. Nu merita citita propaganda lui

Modifică Setările