Peste 200 de localităţi au incidenţa cumulată la 14 zile mai mare sau egală cu trei la mia de locuitori. Pe primul loc se află un sat din judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lista localităţilor cu Incidenţa mai mare de 3 la mia de locuitori: Foto: Arhivă
Lista localităţilor cu Incidenţa mai mare de 3 la mia de locuitori: Foto: Arhivă

Peste 200 de localităţi au incidenţa cumulată la 14 zile mai mare sau egală cu trei la mia de locuitori, a anunţat luni, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare (CNCAV) împotriva Covid-19.

Pe primul loc în topul negativ al se află localitatea Şeica Mică din judeţul Sibiu cu o incidenţa cumulată la 14 zile de 10,03/1000 de locuitori, iar pe locul al II-lea se află localitatea Pojejena din judeţul Caraş-Severin, cu o incidenţa cumulată la 14 zile de 9,83/1000 de locuitori, şi pe locul III, localitatea Cătina din judeţul Cluj cu o incidenţa cumulată la 14 zile de 9,67/1000 de locuitori.

 „După ce o localitate atinge incidenţa de 3 la mia de locuitori este necesară convocarea Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă pentru adoptarea de măsuri de prevenţie şi limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2, în conformitate cu prevederile Hotărârilor CNSU şi a celor de guvern în vigoare”, transmite CNCAV.

Lista localităţilor cu Incidenţa mai mare de 3 la mia de locuitori:

De altfel, conform hotărârii de guvern de săptămâna trecută, în judeţele/localităţile cu o incidenţă între 3 şi 6 la mie, accesul la mai multe activităţi este permis doar în baza certificatului verde, care atestă că o persoană a fost vaccinată, are un test COVID negativ sau a trecut prin boală în ultimele 6 luni. 

Certificatul verde COVID-19 va fi necesar pentru a putea intra în restaurante, localuri şi de a merge la evenimente publice şi private, concerte şi spectacole. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite