articolul anterior articolul urmator

Pintea, despre senatorul PSD care a fost transportat de urgenţă cu elicopterul: „A existat o puternică justificare medicală”

4
23 May 2019 16:18:20
Autor: Iulia Cimpoeru
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

4 Comentarii

Tomescu Tom
23.05.2019, 16:31:38

Dehhh.... ...mai conta ca cineva putea muri, elicopterul nefiind disponibil decat pentru cazuri urgente de diaree senatoriala ? In ce tara traim ? Ce fel de oameni ne conduc ? Ce am ajuns cu totii, cei care inca mai traim in Romania ??

+3 (3 voturi)
Crina Mate
23.05.2019, 17:06:22

Evident ca a fost o puternica justificare ! Omul ala este pesedit, ce naiba !

+1 (1 vot)
Un cititor
23.05.2019, 17:20:42

" Probabil că, dacă nu era de la PSD, ar fi fost altfel prezentat cazul” Situatia sta cam asa doamna : este extrem de greu, pt tine ca pacient, sa primesti transfer intr-un spital, de la Suceava la Bucuresti, vreo 700 km cred, pe banii statului, daca nu esti politruc, si mai ales din Ciuma Rosie ! Primesti acest transfer, dar poate la Iasi, si nu la Bucuresti. Daca Iasul nu ar avea sectie de "diaree", si la Suceava esti nemultumit de furazolidonul primit, te duci pe banii tai la Bucuesti . Asta, daca nu esti un "important" politruc, si mai ales din Ciuma Rosie ! ...dar, rugam presa sa ne tina la curent daca i-a trecut diareea !? Poate ii ducem un ceai "de/menta "! In rest ii dorim insanatosire grabnica, vin alegerile...si nu de alta, sa poata sarbatori infrangerea usturatoare dupa cate au facut trei ani, acesti dobitoci din Ciuma Rosie !

Un cititor
23.05.2019, 17:52:15

...Eu cred ca medicii ar trebui sa aiba putina grija. Niste instructiuni, puse pe la PSD, afisate, etc, s-ar impune. PSD-istii astia sunt cam nespalati, au "boala mainilor murdare" ! Dupa Firea, in colonul careia a cescut Trovantul, Fai Doino -grav si ea cu mercurul, iaca inca unul ! Sa ia masuri medicii ca doar sunt bugetari....daca dispare PSD-ul cu cine mai voteaza ei ?!