Pixie a trăit aproape doi ani în Ambasada Suediei la Bucureşti: ce se întâmplă acum cu căţeluşa adoptată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu aproape doi ani, reprezentanţii Ambasadei Suediei la Bucureşti au adoptat o căţeluşă din Corbeanca şi au numit-o Pixie. De atunci, căţeluşa a locuit în ambasadă şi a lucrat la un raport despre situaţia câinilor fără stăpân din România. Din păcate, nu a reuşit să-l încheie, pentru că va părăsi ţara pentru pădurile Suediei.

Anunţul a fost făcut de Ambasada Suediei la Bucureşti prin intermediul unei postări pe Facebook, în care Pixie şi-a luat la revedere de la cei care i-au urmărit activitatea.

   

„Părăsesc ambasadă şi voi vizita în curând pentru prima dată Suedia! Se pare că există o mulţime de păduri frumoase acolo - pe care le ador - dar trebuie să mărturisesc că-mi este puţin teamă de cuşca în care voi călători cu avionul.

A fost frumos la ambasadă. Personalul a fost foarte bun, iar unii chiar au adus recompense pentru câini. Am încercat toate covoarele ambasadei şi majoritatea canapelelor şi i-am lătrat pe unii muncitori care au venit să facă reparaţii. Din păcate, nu am reuşit să-mi închei raportul despre câinii vagabonzi, este foarte dificil să scriem la calculator cu lăbuţele, dar ceilalţi colegi au promis că ambasada vor continua să urmărească situaţia câinilor fără stăpân în România şi să păstreze legătura cu organizaţiile suedeze şi române care lucrează pentru a îmbunătăţi situaţia câinilor abandonaţi.

Vă mulţumesc pentru toată atenţia. Şi vă rog, dacă vă gândiţi să vă luaţi un câine, adoptaţi unul dintre fraţii şi surorile mele abandonate. Sunt mulţi câini frumoşi în România care au nevoie de iubire şi îngrijire“, este mesajul postate pe contul de Facebook al ambasadei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite