Poliţiştii din Ploieşti, scutiţi medical de alergatul hoţilor prin ploaie sau cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva
Foto Arhiva

Zeci de poliţişti locali din Ploieşti, majoritatea de la Ordine Publică,  au prezentat scutiri eliberate de medici, ca urmare a unor afecţiuni de care ei suferă. Astfel, unii dintre ei nu ar avea voie să patruleze când plouă, să conducă autovehicule sau să poarte armă. Astfel în zonă s-au înmulţit cazurile de vandalism stradal, mai cu seamă pe timpul nopţii.

Primarul Andrei Volosevici a anunţat marţi, 4 mai, în timpul unei conferinţe de presă, că din totalul de 102 poliţişti locali de la Ordine Publică, 10 pot lucra doar la schimbul 1, din cauză că ar suferi de diverse afecţiuni, în special hipertensiune.

CAS va dispune o verificare a acestor documente medicale.

Edilul spune că a transmis o adresă la CAS prin care a solicitat o reverificare a documentelor medicale care "stau la baza deciziilor cel puţin ciudate şi a unor încadrări ciudate”, conform ziarului Libertatea. 

Directorul Poliţiei Locale Ploieşti, Adrian Vaida, a precizat că, din punct de vedere legal, este nevoit să modifice fişa postului fiecărui salariat care are probleme medicale, astfel încât acesta să fie scutit de la activităţile interzise de medici.

  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite