Societate

articolul anterior articolul urmator

Poziţia Redacţiei Adevărul în cazul Mircea Barbu

14
11 Jul 2017 12:01:51
Autor: Redacţia Adevărul

Redacţia ADEVĂRUL se delimitează de speculaţiile telenovelistice ale jurnalistului Mircea Barbu cu privire la actele de cenzură la care afirmă că ar fi fost supus în legătură cu interviul pe care acesta l-a realizat cu Roger Stone, fost consilier pentru trei preşedinţi americani.

Ne menţinem decizia editorială de a ignora întrebarea şi răspunsul lui Roger Stone cu privire la semnificaţiile „profunde“ ale afirmaţiei „grab her by the pussy“ lansate de preşedintele Trump.
 
În rest, interviul realizat de Mircea Barbu a fost postat pe siteul adevarul.ro incluzând toate întrebările pe care jurnalistul a găsit de cuviinţă să le adreseze subiectului. Din această perspectivă, găsim cu atât mai ridicole scenariile conspiraţioniste lansate de Mircea Barbu cu privire la conţinutul interviului şi la momentul lansării lui, având în vedere că întârzierea de cel puţin o săptămână a fost provocată de circul mediatic pe care jurnalistul a ales să-l declanşeze. Nu înţelegem să alimentăm cu detalii irelevante pentru cititori lupta lui Mircea Barbu de a poza într-un martir al jurnalismului.
 
Asigurăm opinia publică şi organizaţiile care au intervenit în apărarea jurnalistului că produsele noastre vor respecta, în continuare, principiile deontologice ale meseriei, de la separarea opiniilor de informaţii până la libertatea de opinie, în limitele bunului simţ.
 
Roger Stone, consilier al preşedinţilor americani Trump, Reagan şi Nixon: „Dacă vi se pare comunismul rău, cum credeţi că ar arăta o lume dominată de Soros?“ - Partea I
 
 
     

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

Stan Toma
11.07.2017, 12:31:53

Cred ca domnul Mircea Barbu spune adevarul.

+3 (5 voturi)
SpAwN 《♤♡♢♧》
11.07.2017, 12:58:49

Eu în schimb am spus acum vreo 3 ani că Mircea Barbu e oleacă dus..... 😂😂😂 Atunci explica cu detalii cum poti adera la organizații teroriste din orientul mijlociu. Atunci m-ați cenzurat dar uite că timpul mi-a dat dreptate. 😂😂

-3 (5 voturi)
Utilizator Adevărul
11.07.2017, 12:59:38

Comentariu considerat abuziv.

Stan Toma
11.07.2017, 13:27:27

Ce ai scris de ti-au taiat comentariul?

+1 (3 voturi)
Harabula
11.07.2017, 13:37:06

Nici eu n-am priceput neam pentru care motiv mircea barbu (cu m mic si b mic)i se cramponeaza in detalii irelevante precum confiscarea calculatorului, chichita cu desfiintarea sectiei de reporteri speciali, gluma benigna din"te bat de te c*&i pe tine, fu$#-ți morții mă-tii de nenorocit!", umorul fin cu Mac'ul pe lampi. Sunt de parere ca mircea barbu (cu b mic si m mic) exagereaza.

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (14)

Modifică Setările