articolul anterior articolul urmator

Presupune Referendumul pentru Căsătorie redefinirea familiei? Un răspuns domnului Dan Barna, preşedintele USR

25
11 Sep 2018 11:59:45
Cătălin Sturza

25 Comentarii

Adrian Dinu
11.09.2018, 12:15:41

Asta spun si eu, nu este vorba despre redefinire. Este vorba de clarificarea notiunii de soti din Constitutie. Cand a fost scrisa aceasta Constitutie a Romaniei, nimeni nu se gandea ca notiunea de soti poate insemna altceva decat barbat si femeie. Pe vremea aia homosexualitatea era de psihiatrie! Ca acum homo & sexul anal vor sa fie perfect normale si acceptate in consecinta ne vedem pusi in situatia de a clarifica notiunea de soti din Constitutie. Sau in alti termeni, daca azi, 11.09.2018, in Romania, casatoria intre persoane de acelasi sex interzisa de codul civil, care este problema ca vrem sa precizam foarte clar in Constitutie ca termenul de soti inseamna barbat si femeie? Deci prin acest referendum, legal si constitutional, nu schimbam NIMIC, doar CLARIFICAM pentru viitor ca sa nu avem parte de INTERPRETARI care mai de care mai penibile ale analistilor!

+1 (13 voturi)
Radu Mircea
11.09.2018, 15:52:42

# Catalin Sturza Domnule Sturza , desi nu aveti obiceiul sa raspundeti , eu va adresez o intrebare retorica : Pe dvs. personal = absolut personal = , cu ce va in cur ca vecinii dvs. de acelasi sex care se vor casatori cu omul iubit asa cum presupun ca ati facut si dvs. ??? N-am spus '' vecine '' ca acolo vad ca nu se inghesuie nimeni sa interzica . Cele mai plac masculilor lesbienele ...... ln speranta ca heterosexualii nu s-au insurat avind socrul mic in spate cu pusca incarcata , de ce va impotriviti fericirii unor oameni la fel ca dvs. ??? - Din educatie ??? - Din convingere ??? - Pentru bani ??? - Din prostie ??? - Din necunoastere ??? - La ordin ??? Ma indoiesc ca nu aveti capacitatea sa intelegeti ca dragostea nu are granite .

+3 (11 voturi)
Radu Mircea
11.09.2018, 16:02:56

# Adrian Dinu '' clarificam ''' Ce vreti sa clarificati ratacitilor ??? Ca trebuie sa ai sex diferit ca sa fii fericit ??? Ce ai TU cu fericirea altora ??? Cine-ti da dreptul sa hotarasti impreuna cu 3.000.000 de '' idioti utili '' ce este bine pentru un alt semen ??? Cine va da dreptul sa va exihibati sexualitatea ca fiind ce-a '' normala '' ??? Mai ales : CU CE TE INOPORTUNEAZA PE TINE SI PE CEI CA TINE CA VECINII TAI BARBATI SE CASATORESC ??? Nu spun de vecinele tale lesbiene pe care le urmaresti cu binoclul pina iti da nevasta peste mina . Vrea sie sa vada .

0 (10 voturi)
Pravda
11.09.2018, 12:45:21

Referendumul nu vizează definiția familiei (care este mult mai extinsă), ci exclusiv definirea căsătoriei.

+1 (5 voturi)
CEZAR MIHAI
11.09.2018, 15:44:47

Ce porcarie de articol. Nu puteti vedea padurea de copaci stimabile. La care adaug si o retorica desantata ortodoxa, care ne-a dus la groapa de gunoi a istoriei. Vreti sa repetati aceleasi metode care s-au dovedit falimentare ? De ce nu puteti intelege ca societatea evolueaza, indiferent daca va place sau nu. Familia si-o face fiecare, traditionala sau nu, valorile sunt cele care conteaza, nu alcatuirea ei. Asa ca da, eu o sa ii dau dreptate domnului barna, este o tema falsa promovata de.... niste divortati cu amante mai mici ca varsta decat copiii lor (sic) Nici acum nu va este rusine ? Domnului Catalin Sturza P.S. Sunteti cumva divortat ? Sunteti casatorit acum ? Aveti bunavointa sa raspundeti la aceste intrebari ? Eu am, sunt casatorit de 10 ani si nu sunt divortat. Astept cu interes

+4 (14 voturi)