Prognoza meteo de Anul Nou. Vom avea zăpadă de Revelion?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Revelion nu vom avea zăpadă, întrucât temperaturile sunt mai ridicate decât cele obişnuuite pentru această perioadă. Însă va fi frig în toată ţara, cu temperaturi între 2-5 grade în timpul zilei şi între -2 şi -5 grade în timpul nopţii.

De Anul nou,  temperatura aerului va avea valori în general apropiate de mediile multianuale, posibil uşor mai coborâte în regiunile centrale şi la munte, dar şi uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Deşi va fi frig în toată ţară, nu vom avea zăpadă. Ulterior, urmează o nouă încălzire a vremii, potrivit estimărilor publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru săptămâna  29 - 5 ianuarie vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. 

Conform prognozei meteo, în săptămâna 23.12.2019 – 30.12.2019, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii ţări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nordică a ţării, dar mai ales în zonele montane, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite