Purtătorul de cuvânt al Bisericii Catolice, ironic la adresa lui Dragnea. „Am un proces azi. N-am putut să mă îmbolnăvesc şi să mă internez ca să scap”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Purtătorul de cuvânt al Arhiescopiei Romano Catolice a fost ironic la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea. Francisc Doboş a scris pe contul său de Facebook că are un proces astăzi dar că nu s-a putut îmbolnăvi în weekend ca să scape. Ulterior, Doboş a scris despre ipocrizie.

„Voiam de fapt să vă/îmi (re)propun reflecţia despre ipocrizie de zilele trecute. Sigur prinde bine cuiva. În primul rând mie. Ipocrizia (încerc să o demasc mai întâi în mine). Să fim persoane, nu personaje”, a scris Doboş pe contul său de Facebook. 

„Ipocrizia “ne face să transformăm viaţa în teatru în care să recităm pentru o audienţă; să purtăm o mască, să încetăm să mai fim o persoană pentru a deveni un personaj. Şi există o mare diferenţă între persoană şi personaj. Personajul înseamnă corupţia persoanei. Persoana este un chip, personajul este o mască. Persoana este nuditate radicală, personajul este tot îmbrăcăminte, tot machiaj. Persoana este autentică şi esenţială, personajul este ficţiune şi artificial. Persoana are convingeri, personajul joacă un scenariu”, a completat purtătorul de cuvânt. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite