Raed Arafat recomandă tuturor celor care au simptome de răceală să se testeze şi să nu intre în colectivitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat, şeful DSU Foto: Arhivă
Raed Arafat, şeful DSU Foto: Arhivă

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, afirmă că, la acest moment, autorităţile nu iau în discuţie implementarea de noi restricţii pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.

Arafat recomandă populaţiei să se testeze la primele simptome de răceală şi să nu meargă la serviciu, pentru că i-ar putea infecta pe ceilalţi.

”Măsuri de restricţii, la acest moment, suplimentare, nu se discut de aşa ceva. Dar noi ne dorim chiar la acest moment ca lumea să respecte măsurile actuale, începând cu masca, care este de bază şi este minimul necesar pentru protecţie mai ales în spaţiile închise, dar şi în spaţiile deschie, având în vedere că varianta Omicron este extrem de contagioasă, continuând cu vaccinarea şi cu distanţarea şi cu toate celelalte aspecte”, a declarat Raed Arafat, miercuri după-amiază, la finalul unei vizite la Ploieşti.  

Acesta a recomandat persoanelor care au ”orice simptom de răceală” să nu meargă în comunitate, la serviciu, să se testeze, pentru că riscă să îi infecteze pe alţii. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite