Societate

articolul anterior articolul urmator

Raed Arafat: Trebuie oprit microfonul tuturor celor care vin şi dezinformează şi spun oamenilor să nu se vaccineze

18
16 Oct 2021 16:54:57
Autor: Cristina Morozan
Raed Arafat,: Am trecut printr-o perioadă grea, printr-o perioadă de dezinformări,FOTO Inquam Photos / George Calin
Raed Arafat,: Am trecut printr-o perioadă grea, printr-o perioadă de dezinformări,FOTO Inquam Photos / George Calin

Trebuie oprit microfonul celor care dezinformează şi încurajează oamenii să nu se vaccineze, a afirmat, sâmbătă, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI.

El a fost prezent la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de la Ciolpani, unde a ajuns sâmbătă ajutorul oferit de Danemarca, prin Mecanismul European de Protecţie Civilă, constând în 15 ventilatoare şi 8 concentratoare de oxigen necesare pentru tratarea bolnavilor COVID, conform Agerpres

"Trebuie oprit microfonul tuturor celor care vin şi dezinformează şi spun oamenilor să nu se vaccineze, pur şi simplu. Şi i-aş lăsa pe oamenii care se pricep la acest domeniu să explice de ce trebuie să se vaccineze. Am trecut printr-o perioadă grea, printr-o perioadă de dezinformări, de toate posibilităţile prin care să convingem oamenii să nu respecte, să nu aibă încredere în ce spun autorităţile", a declarat Raed Arafat.
 
În opinia sa, „suntem la momentul în care să facem aşa”. „Măcar două - trei luni, după care putem să continuăm cum vrem, dar în acest moment trebuie oprit microfonul, cel puţin cel oficial, de la televiziuni, de la radiouri. 
 
Facebook şi YouTube o să permită să facă ce vor acolo, dar măcar la dezbateri să ne îndreptăm către a sfătui populaţia corect, pe linie sanitară, cu sfaturile care sunt bazate ştiinţific şi să explicăm de ce este mai bine să te vaccinezi decât să rămâi nevaccinat şi ce poate să se întâmple cu tine şi cu familia dacă rămâi nevaccinat”, a detaliat şeful DSU.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

18 Comentarii

Tamas Szabadi
16.10.2021, 17:03:34

CNA doarme, doarme, iar doarme....

+7 (9 voturi)
butelie ilie
16.10.2021, 17:12:49

Arafat anuleaza libertatea de gandire si libertatea cuvantului prevazute in Constitutie. Sa fie arestat.

-5 (11 voturi)
Edmond Wolf
16.10.2021, 17:39:46

La fel au făcut și Hitler, și Mussolini și Ceaușescu. Oamenilor trebuie să li se schimbe creierul cu un șomoiog de paie. Trebuie distrusă știința care nu convine politicii. Pe același principiu acționa și Inchiziția catolică. Adică instaurăm nazismul cu față comunistă sau comunismul cu față fascistă. Ardem toate cărțile care susțin altceva decât teoria celor aflați la putere și închidem televiziunile, radiourile, ziarele și blogurile care permit expunerea altor idei decât a celor susținute de Raed Arafat și grupul de „esperți” proveniți din structurile de forță. Pentru știința lui Arafat, peste tot unde am putut expune ceea ce în presa nemiluită de guvern (conform directivelor de la Event 201) se susține, am expus și voi continua să expun. Toate articolele și videoclipurile care ulterior au fost șterse de pe YouTube, eu le-am descărcat sau le-am înregistrat cu screenrekorderul și le voi expune în continuare indiferent că mă așteaptă munca silnică pe viață. Oamenii trebuie să știe să aleagă în cunoștință de cauză nu sub plesnetul biciului care îi oprimă.

-9 (9 voturi)
Iobag Nerfos
16.10.2021, 17:04:31

Asa, pumnul in gura arabule. Ce va urma? Sa fie executati? Voi nu vedeti ca sunteti penibili si toata campania asta a fost sortita esecului de la inceput fiindca a avut o abordare de cacao? Arafat, nu ne vaccinam, clar?

-6 (14 voturi)
butelie ilie
16.10.2021, 17:16:30

Sa iesim in strada. Daca totusi nu inteleg atunci sa facem greva generala. Dupa o saptamana ne vor manca din pamla si ne vor da dreptate!

-6 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (18)

Modifică Setările