Societate

articolul anterior articolul urmator

Reacţia Oliviei Steer după ce i-a fost retras trofeul primit la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate“

72
20 Apr 2018 04:59:32
Autor: George-Andrei Cristescu
Olivia Steer FOTO Mediafax
Olivia Steer FOTO Mediafax

Olivia Steer, conoscută pentru poziţia sa antivaccinare, a scris joi noaptea pe Facebook că Aqua Carpatica i-a şantajat pe organizatorii de la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate” pentru a-i retrage premiul pe care îl primise cu câteva ore în urmă. Ea a criticat brandul şi a subliniat că „revocarea premiului nu e o pierdere personală. Ba, dimpotrivă!”.

Olivia Steer a fost premiată joi la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate” pentru „rolul său activ în societate”. Totuşi, câteva ore mai târziu, organizatorii i-au retras trofeul după ce în spaţiul public a izbucnit un scandal, iar unul dintre sponsorii principali ai evenimentului, Aqua Carpatica, a ameninţat că îşi va retrage sprijinul şi finanţarea pentru gală.
 
„Înţeleg că Aqua Carpatica a fost singurul, dintre sponsorii Galei de aseară, care a cerut anularea premiului ce mi-a fost oferit de către Asociaţia pentru o Viaţă Sănătoasă din România, şantajînd organizatorii că, în caz contrar, îşi retrage finanţarea. 
 
Motivul invocat sună asa: «Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viaţă sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre şi valorile susţinute de Olivia Steer», a spus Jean Valvis. 
 
Găsesc amuzata că sentimentele care il anima azi pe Jean Valvis au o reciprocitate veche de mai bine de 7 ani: căci aceeaşi incompatibilitate crasă o sesizam şi eu într-un articol de pe blogul meu, din aprilie 2011, în care făceam publice nişte măsurători ale apelor de pe piata din Romania, realizate cu un TDS-metru. Am aflat atunci prin testări personale tot ce aveam nevoie să aflu despre Aqua Carpatica, motiv pentru care în toţi aceşti ani am refuzat constant să consum acest produs, de dragul rinichilor mei. 
 
În plus, scandalurile răsunătoare prin care a trecut brandul Aqua Carpatica privind nitratii in concentratii mai mari decit cele declarate in reclama pentru apa comercializata sub sloganul de «cea mai pură» sau împrumutul fără drept al designului sticlei, după cel al unei firme sîrbeşti (proces pierdut de Valvis in 2016, în primă instantă, la Tribunalul Bucuresti, pentru încălcarea dreptului de proprietate intelectuală) nu m-au ajutat să-mi shimb părerea nici despre apa lor, şi nici despre «valorile brandului» cu care se mîndreşte azi Jean Valvis. 
 
Cu alte cuvinte, revocarea premiului nu e nici o pierdere personală. Ba dimpotrivă!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

72 Comentarii

Bogdan Predoiu
20.04.2018, 05:39:00

Esti frumoasa dar esti proasta, cea mai buna dovada faptul ca esti maritata cu antipaticul, uratul, voma aia de barbat andi moisescu

-5 (23 voturi)
Stefan
20.04.2018, 06:49:42

Mie imi este mila de Andi Moisescu! Nu pot sa il inteleg!

0 (14 voturi)
Stefan
20.04.2018, 06:50:09

Mie imi este mila de Andi Moisescu! Nu pot sa il inteleg!

+5 (13 voturi)
Adrian Foangă
20.04.2018, 08:38:09

Un batranel intelept, cu perciunii albi de ani, a zis o vorba mare --- "gala aceea ar fi trebuit sa se numeasca " femei care raspandesc prostie".

+8 (18 voturi)
Banan Crudu
20.04.2018, 08:49:11

Am observat că există o tendință globală, a tot felul de starlete şi pusiflete,de a comenta pe marginea unor lucruri despre care n-au de fapt habar. Această Olivua Steer nu face excepție. Se doreşte a fi un factor formator de opinie într-un domeniu în care nu are nici cea mai mică pregătire. Deşi există "n" oameni supercalificați, Organizația Mondială a Sănătății, istoricul eradicării sau limitării efectelor unor bolii de natura EVIDENȚEI, asemenea "vip-uri" apar de nicăeri, expunînd şi susținînd tot felul de inepții,cu pretenția de adevăr absolut. Oare dacă nu ar fi fost inventat vaccinul anti-tuberculoză, TBC, care ar fi fost statisticile astăzi ? La început de secol XX tuberculoza făcea ravagii printre oameni. La fel poliomielita, la copii !.La fel rabia !! Etc, etc,etc. Femeia asta ce vrea să demonstreze ? Oare de ce ar merita ea "premiul"pentru că aduce "sănătate" ? Aqua Carpatica...bravo.Ați procedat corect.Mai lipsea s-o vedem pe Steer pusă ministrul sănătății !!

+8 (20 voturi)

Vezi toate comentariile (72)

Modifică Setările