Regina Elisabeta, întâlnire privată cu Principesa Margareta şi Principele Radu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principesa Margareta şi Principele Radu FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Principesa Margareta şi Principele Radu FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Custodele Coroanei, Margareta, şi Principele Radu efectuează, în perioada 8-13 decembrie, o vizită în Regatul Unit al Marii Britanii, în cadrul căreia vor avea şi o întâlnire privată cu Regina Elisabeta a II-a.

Custodele Coroanei, Margareta, şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Elena şi Alexander Nixon, au participat, la Capela Regală Savoy din Londra, la un serviciu religios de mulţumire pentru a marca Marea Unire şi un an de la moartea Regelui Mihai, potrivit Agerpres

Vizita oficială va continua luni, când Principele Radu, Principesa Elena şi Alexander Nixon vor lua parte la dineul oferit de Travellers Club în onoarea Centenarului Unirii. 

Marţi, de la ora 17.00, Custodele Coroanei şi Principele Radu vor fi primiţi de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, întâlnirea având un caracter privat.

Miercuri, de la ora 12.00, în oraşul Ashford va avea loc, în prezenţa Principesei Elena, dezvelirea statuii Reginei Maria. La eveniment vor participa preşedintele Institutului Cultural Român, Liliana Ţuroiu, ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, primarul oraşului Ashford, Jessamy Blanford, dar şi alte oficialităţi britanice locale.

În aceeaşi zi, de la ora 17.00, Custodele Coroanei şi Principele Radu vor fi primiţi de către Principele de Wales la Clarence House, evenimentul având un caracter privat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite