Reţea de televizoare contrafăcute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de televizoare contrafăcute au fost confiscate de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor. Acestea erau asamblate în Bucureşti, cu componente importate din China, de către o firmă

Peste 1.000 de televizoare contrafăcute au fost confiscate de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor. Acestea erau asamblate în Bucureşti, cu componente importate din China, de către o firmă administrată de Silo Nander, român de origine siriană. Aparatele tv erau ambalate în cutii de carton, inscripţionate cu o cunoscută marcă de electronice, furnizate o altă societate comercială.
Televizoarele erau vândute printr-o reţea de magazine angro, la preţul de 830 Ron cele cu diagonala de 72 centimetri, respectiv 451 Ron cele cu 54 centimetri în diagonală. În rafturile de prezentare din punctele de desfacere erau expuse spre vânzare 21 de astfel de televizoare. La societatea care se ocupa cu asamblarea au fost găsite 480 televizoare, pregătite pentru livrare, şi componente pentru încă 1.418. Alte 726 produse finite au fost livrate către firma lui Nander. Iar în depozitul central al reţelei de magazine angro au fost găsite alte 646 aparate tv.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite