articolul urmator

România, între incompetenţă şi depopulare

25
13 Feb 2018 11:49:02
Adrian Majuru

25 Comentarii

Stancu Dan
13.02.2018, 13:03:50

Hehe ... cetateanul european a investit cam 25 miliarde euro net (fonduri europene) in tara asta. De ce ? Bani pierduti. Ce-obtinut europeanul in schimb ? Un anit numar de "creiere" plus un anumit numar de prestatori de munci grele la costuri reduse. Si o piata de desfacere de vreo 50 de miliarde pentru produsele sale de export. Dar in schimb a obtinut si nenumarati cersetori, hoti, cocalari si retardati care bantuie pe strazile sale si care vor fi din ce in ce mai multi in viitor. A meritat investitia ? Pentru marile firme .. da. Pentru cetateanul de rand .. nu.

+3 (3 voturi)
Radu Mircea
13.02.2018, 13:45:10

# Adrian Majuru V-ati gindit vreodata , filozofic vorbind , ca cineva care nu mai inainteaza sta pe loc , nu regreseaza ??? Ca ceilalti alearga si se zbat ca sa-l ajunga ??? Ca e posibil ca cel care se opreste sa fie ultima expresie a progresului ??? Desigur speculez filozofic , in realitate nici nu mai are rost sa mai alergam , ultimul loc este atit de departe de noi incit este un efort inutil sa mai tinjim dupa el . Mult mai bine e sa ne conservam energia pina cind cei aflati cu mult inaintea noastra , ori sa se impiedice , ori sa renunte . Astfel a noastra e VICTORIA !!!!

0 (4 voturi)
Ggggg Hhhhh
13.02.2018, 14:19:52

@Radu Mircea (filozofic vorbind):Nu-i adevărat! Și cine stă loc avansează,pentru că Universul se dilată. Și chiar cine avansează stă pe loc,pentru că nu se știe dacă Universul se dilată dinspre centru (care nu există) spre margini (ele neexistând) sau invers,ceea ce nu se poate ști pentru că nu stim unde ne aflăm între centrul care nu există și marginile care nu există. Singura explicație ar fi că nu existăm,căci,iată, nu stim unde am putea exista.

+2 (4 voturi)
Stefan din nord
13.02.2018, 13:39:13

Pune cineva pariu ca peste 100 de ani vor mai fi romani pe aici care sa sarbatoreasca 200 de ani de la Marea Unire ? Eu cred ca sandramaua asta de tara in granitele actuale se va dezmembra mult mai devreme

-1 (7 voturi)
Radu Mircea
13.02.2018, 13:56:43

# Stefan din Nord Tin pariul Stefane fiindca in mod sigur nici eu , nici tu nu vom afla rezultatul . Daca e vorba de parere , sa stii prietene ca eu inca mai cred ca nepotii mei vor trai intr-o lume fara granite . Actualele frontiere ( nascatoare de atitea razboaie , masacre , invadari , cuceriri , infringeri , capitulari , abdicari , tratate , dictate , cedari ) , vor disparea . Deja cu un buletin poti sa bati Europa in lung si-n lat , poti sa locuiesti unde vrea mushchiul tau , poti sa furi de la orice popor mai fraier care are incredere in tine . Ce ti-ai putea dori mai mult ???

0 (4 voturi)