Românii sunt inventivi pe caniculă. Cum şi-au transformat doi tineri remorca în piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto click.ro
Foto click.ro

Românii demonstrează încă o dată cât de inventivi sunt chiar şi pe vreme de caniculă. Doi tineri au găsit o modalitate ineditî prin care să se răcorească pe timp de vară şi au transformat remorca în piscină.

În această perioadă temperaturile din termometre sunt foarte ridicate, iar disconfortul termic este accentuat. Cei mai mulţi oameni visează să facă o baie în piscină să se răcorească. 

Doi tineri şi-au pus imaginaţia la treabă şi dornici să se distreze, dar şi să economisească bani, şi-au făcut propria piscină într-o remorcă. După ce au pus toate detaliile la punct, cei doi s-au filmat când au intrat în remorcă şi au servit nişte beri. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare. 

Cei care i-au urmărit pe internet au avut numai cuvinte de laudă la adresa tinerilor care au dat dovadă de multă creativitate. 

„Tocmai mi-aţi dat o idee! Să vedeţi ce o să îmi facă soţul” a fost unul dintre comentarii, în timp ce alt fan al celor doi tineri a spus „Respect pentru cine a avut ideea!”, „Cea mai tare piscină”, „Asta înseamnă să fii mafiot!”.

Vezi înregistrarea video aici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite