Să-i omorâm pe toţi!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A trebuit să moară un copil nevinovat şi moartea lui să fie transformată într-o telenovelă publică pentru ca autorităţile să se mişte şi să caute măsuri în problema câinilor maidanezi.

Au trebuit să fie cheltuite sute de milioane de lei în scopul  parvenirii protejaţilor  tuturor sistemelor politice din România pentru a se demonstra nu incompetenţa, nu ipocrizia, ci hoţia cu caracter criminal a celor ce conduc destinele.

S-au scris tone de pagini şi zeci de mii de articole online, dar nu s-a făcut nimic deoarece, ca orice alt  lucru făcut cu banul public şi cheltuirea banilor pentru maidanezi a reprezentat o afacere din care toţi au supt fără nici o remuşcare.

După ce moartea lui Ionuţ ameninţă să le ia nu liberatatea, căci sunt acoperiţi de acte şi cu siguranţă de sistem, ci capitalul politic, politrucii români au decis să aplice legislaţia europeană în domeniu. Dacă în termen de n zile nu sunt adoptaţi, să fie ucişi.

O soluţie care pare, la prima vedere, corectă. Se aplică legislaţia care funcţionează în multe state civilizate şi cu asta basta. S-au spălat pe mâini. Doar că aleşii noştri nu ştiu că sângele nu se spală doar cu apă şi măsuri luate pentru salvarea voturilor ce cred că li se cuvin din naştere.

Conform cifrelor existente la ora actuală, vor fi eutanasiaţi nu sute, nu mii, nu zeci de mii, nu sute de mii, ci peste un milion de câini comunitari care au ghinionul de a se fi născut liberi. Câini care în marea lor majoritate se află pe străzi din cauza neglijenţei şi nepăsării proprietarilor de câini din România, din cauza nu a nepăsării, ci a furtului cu bună ştiinţă a banului public de către aleşii noştri şi în general din cauza oamenilor acestei ţări care i-au neglijat şi lăsat să trăiască pe unde apucă.

Aşa că oamenii, deranjaţi de animalele pe care le-au crescut, le-au ajutat să se înmulţească şi care acum au devenit agresive şi le atacă copiii, au decis să ia măsuri. Prin vocea şi voturile aleşilor care au furat fiecare bănuţ destinat câinilor maidanezi.

Sunt de acord că oamenii sunt mai importanţi decât câinii. Este vorba de ascendentul pe care ni l-am asumat ca şi rasă asupra tuturor celorlalte fiinţe de pe pâmânt. Am defrişat, ne-am extins teritoriul, am alungat şi ucis de-a lungul timpului nu doar animalele, ci şi pe semenii care s-au opus demersului “civilizator” a celor puternici. Statele Unite ale Americii “câinele de pază al democraţiei mondiale” îşi sprijină existenţa pe exterminarea unei întregi rase de băştinaşi. Şi ei umblau liberi prin America şi deranjau, sau omorau coloniştii şi au fost vânaţi şi închişi în rezervaţii până aproape au dispărut cu totul.

Dar nu pot să nu condam faptul că soluţiile care ucid sunt votate cu seninătate tocmai de aceia care de zeci de ani se îngraşă pe seama banilor care ar fi trebuit să rezolve o problema (sau măcar să o atenueze) care astăzi ne explodează în faţă.

Va fi o toamnă însângerată, se pare, pentru cei ce sunt denumiţi “cei mai buni prieteni ai omului”. Iar cei ce au făcut să se ajungă aici se vor îngrăşa în continuare probabil din supra estimarea costurilor eutanasierii. Milioane de euro care le vor intra în buzunare, murdărite de sângele animalelor şi spălate (cred ei) de câteva şpăgi electorale.

Mi-e scârbă!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite