Săptămâna Foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un preşedinte ascultător
Un preşedinte ascultător

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi-a făcut timp săptămâna aceasta să viziteze mai multe şcoli, chiar dacă e ocupat cu marile crize ale omenirii.

El a stat de vorbă şi cu copii de 3 până la 5 ani, cărora le-a citit din cărţile sale de poveşti. Turul pe care l-a făcut prin instituţiile de învăţământ are legătură cu o nouă lege pe care o promovează, referitoare la reformarea şcolilor americane. Vizita lui Obama a fost o gură de aer înainte de a prezenta un plan cu măsuri care să stimuleze piaţa forţei de muncă. 

Martor foto: Rihanna, inimă de ceară



Stilistele fac ultimele retuşuri pe chipul frumoasei cântăreţe americane Rihanna. Diva nu este însă Rihanna cea adevărată, ci o copie din ceară care va fi expusă în celebrul Muzeu al figurilor de ceară „Madame Tussauds". O nouă expoziţie, care o include şi pe Rihanna, a fost organizată săptămâna aceasta la Londra.

Gemenele care au bătut suta

info



Marie (stânga) şi Gabrielle Vaudremer sunt gemene şi şi-au sărbătorit duminica trecută ziua de naştere, la azilul Chateau Sous-Bois din Belgia. Cele două doamne au primit felicitări şi urări de „La mulţi ani!" pentru a 101-a oară. Potrivit Cărţii Recordurilor, Marie şi Gabrielle sunt cele mai bătrâne gemene în viaţă.

Superman blănos într-o lăbuţă

info



Un căţel a făcut furori la un festival dedicat animalelor de casă de la Barcelona, Spania. Micuţul blănos a fost vedeta unui spectacol comic cu câini. Acest Superman în patru labe a demonstrat că un căţel ştie să ridice mai multe picioare, nu doar unul singur. Spectacolul este regizat de Leonid Beljakov, un cunoscut specialist în dresură.

Albă-ca-Zăpada, pupic pentru „Black Beauty"

info



„Equiros", o expoziţie internaţională de cai care a avut loc miercuri la Moscova, a atras nu numai adulţi pasionaţi de călărie, ci şi copii. O fetiţă a îndrăznit să sărute pe nas un cal negru ca abanosul. Tot mai mulţi copii din Rusia s-au înscris în ultimii ani la cursurile de călărie.

Miriapodul care vâsleşte cu picioarele

info



Birmanezii s-au întrecut la vâslit cu ocazia festivalului anual numit „Phaung Daw Oo Pagoda". Cursa a fost organizată pe lacul Inle şi s-a desfăşurat după o veche tradiţie. Vâslaşii şi-au folosit picioarele în loc de mâini. Lacul Inle este al doilea ca mărime din Birmania şi este una dintre cele mai populare zone turistice din ţară.

info

Votaţi fotografia favorită pe www.adevarul.ro/fotografia

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite