Scrisori către Moş Crăciun la Palatul Copiilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Invitaţie pentru vineri la Palatul Copiilor din Bucureşti
Invitaţie pentru vineri la Palatul Copiilor din Bucureşti

Mâine, vineri, 21 decembrie la ora 13.00, la Palatul Copiilor din Bucureşti, vă invităm să trăiţi puţin din bucuria simplă şi curată de copil! Intrarea este gratuită şi se vine doar cu bună dispoziţie, veselie si sufletul deschis să primiţi spiritul sărbătorilor de iarnă.


Vă invităm să simţiţi alături de noi şi de copii cum visele pot prinde aripi atunci când ne dăm cu toţii mâna şi facem minuni împreună !

Această actiune ne-a arătat încă odată că lucrurile mari pot fi înfăptuite de oameni mari, ca voi toţi care aţi crezut in voi şi în magia lui Moş Crăciun pe care ne-aţi ajutat să-l ducem la 245 de copii sistemul de protecţie socială.

Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru evenimentul de mâine şi avem mari emoţii şi ne întrebăm cum se simt oare copiii care ştiu ce vise au pus în scrisori?

De la role, la păpuşi, sănătate şi bomboane până la prieteni, fraţi sau părinţi, toate s-au aflat în scrisorile cu vise neîmplinite şi dorinţe arzătoare.

Pe unele le-am putut onora cu bucurie. Pentru altele vom fi aici şi mai departe şi vom continua ceea ce am început pentru că fiecare copil are dreptul la o familie !

Echipa ADOR COPIII
www.adorcopiii.com
Comunitatea familiilor adoptive

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite