Senatorul UDMR Tanczos Barna s-a vindecat de COVID-19 şi a fost externat: „Am scăpat uşor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa foto: Facebook, Tanczos Barna
Sursa foto: Facebook, Tanczos Barna

Senatorul UDMR Tanczos Barna a anunţat, vineri pe Facebook, ca s-a vindecat de COVID-19 şi a fost externat din spital, după un tratament de 14 zile.

„14 zile de tratament la spital, 12 zile într-un salon, de unde am ieşit doar de două ori pentru a cate o radiografie pulmonară (nicio ieşire nu a durat mai mult de 6 minute). 

Tratamentul:  80_perfuzii pentru tratamentul pneumoniei; 30_anticoagulant injectii; 60_anti_COVID sunt cele două medicamente pe care le-am folosit pentru a trata virusul; plus gastroprotectoare şi alte «delicatese".

Echipa medicală conştiincioasă, profesionista. Asistenţii în echipament de «costum de astronaut» în condiţii aproape inumane. Entuziasmul lor şi atitudinea încurajatoare, nu au lipsit nicio clipă.

Plusul, din partea mea:

Comportament ascultător, exerciţii de respiraţie dimineaţa şi seara şi o oră de «plimbare în celula». Primele două zile de test, apoi o zi 400 «ture» de 2x6m deşi am calculat nu îndrăznesc să scriu aici în 12 zile câţi kilometri s-au adunat...

Rezultat:

2x #TEST_negativ_SARS_CoV_2, plămânii aproape complet curatati, care totuşi trebuie să fie feriţi, odihniţi şi trataţi acasă timp de câteva săptămâni.

Între timp, 1 buc. jurnal de spital, 4 cărţi şi o ceva muncă intelectuală în agricultură şi sport. Privind în urmă după două săptămâni şi văzând că alţii în altă parte în câte zile s-au vindecat, consider că am scăpat uşor!”, a scris Tanczos Barna, vineri pe Facebook.

Pe 11 iulie, senatorul UDMR anunţa, tot pe reţeaua de socializare, că s-a infectat cu noul virus, însă precizat că este în grija unei echipe medicale fantastice şi că se simte foarte bine.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite