Sfârşit de săptămână cu vreme rece. De marţi, temperaturile încep să crească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De marţi vremea se încălzeşte uşor FOTO Adevărul
De marţi vremea se încălzeşte uşor FOTO Adevărul

Pentru acest sfârşit de săptămână, vremea se menţine închisă, şi mai rece decât de obicei, îndeosebi în partea estică a ţării. Luni vom avea parte tot de o vreme mohorâtă, însă începând de marţi, meteorologii anunţă o uşoară creştere a temperaturilor.

Astăzi vremea rămâne mohorâtă, cu nori în mai toată ţara, dar cu precipitaţii puţine, mixte, mai mult în sud-vestul ţării şi la munte.

În Bucureşti, vremea se menţine închisă, iar până la amiază, termometrele arătau 4 grade Celsius.

Aceleaşi temperaturi se vor păstra şi în ultima zi de weekend. Vremea va fi în continuare închisă, dar şi mai rece decât în mod obişnuit, îndeosebi în jumătatea estică a ţării.

La munte va ninge slab, iar vântul va sufla moderat.Temperaturile pornesc de la minus 4 grade în nordul Moldovei şi ajung până la 7 grade în Banat şi sud-vestul Transilvaniei.

În Capitală, duminică, vremea va fi mai rece, cu temperaturi de 3 grade Celsius la amiază.

Începutul de săptămână nu aduce prea multe îmbunătăţiri din punct de vedere meteorologic. Luni vremea se păstrează rece în jumătatea estică a ţării şi nu se vor înregistra mai mult de minus 5 grade în nordul Moldovei şi în depresiuni, pe când în Lunca Dunării, la amiază, vor fi circa 6 grade.

De marţi, temperaturile încep să crească, iar spre jumătatea săptămânii, din nou vorbim despre vreme mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii februarie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite