Primul sanctuar pentru animalele de fermă salvate organizează Olimpiada Compăşiunii. Ce premii se oferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpiada Compăşiunii se organizează pentru strângere de fonduri pentru păşune FOTO: Sanctuarul Nima
Olimpiada Compăşiunii se organizează pentru strângere de fonduri pentru păşune FOTO: Sanctuarul Nima

Sanctuarul Nima din România organizează un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru o păşune destinată animalelor de fermă salvate. Persoanele care participă la Olimpiada Compăşiunii (compasiune + păşune) vor primi diverse premii de la organizatori.

Sanctuarul Nima este primul adăpost din România, unde animalele de fermă salvate primesc o nouă şansă la viaţă şi iubire.  „Anul trecut ne-am propus să cumpărăm prima păşune pentru văcuţele din Sanctuarul Nima. O păşune de 14,000 m², aflată foarte aproape de sanctuar, de care văcuţele au reală nevoie pentru a trăi o viaţă bună şi fericită. „Cu ajutorul vostru, chiar am strâns 36% din fondurile necesare (contravaloarea a 5,000 de m² din întreaga suprafaţă a păşunii), iar în anticiparea vânzării, proprietarul ne-a permis să o folosim toată vara, spre fericirea enormă a văcuţelor.  Ne bucurăm să vă anunţăm că acum câteva zile am semnat şi contractul de cumpărare a păşunii, după multe luni de lucrări cadastrale, intabulări şi proceduri administrative specifice vânzării terenurilor extravilane”, arată reprezentanţii sanctuarului. 


Aceştia spun că anul trecut au muncit pentru ca păşunea să fie echipată cu tot ce trebuie pentru văcuţe (gard electric, umbrar, fânar, fântâni, etc), în acest an mai au doar de achitat preţul ei, mai exact contravaloarea diferenţei de 9,000 de m². „Dar sanctuarul a crescut atât de mult încât ne depăşeşte deja posibilităţile proprii de finanţare (din joburile noastre de zi cu zi, fără legătura cu animalele), apelăm tot la voi, dragi prieteni şi la sprijinul vostru şi lansăm Olimpiada Compăşiunii (păşune+compasiune)!”, mai spun organizatorii. 

Premii pentru persoanele care donează 

Organizatorii au pregătit şi premii pentru persoanele care vor dona pentru păşunea văcuţelor şi cailor salvaţi.  

  • Pentru o donaţie de 9 euro (43 lei, contravaloarea a 3 m² de păşune) vă oferim un magnet de frigider sau un breloc de chei.
  • Pentru o donaţie de 15 euro (71 lei, contravaloarea a 5 m² de păşune) vă oferim o cană frumos decorată cu păşunea de vis;
  • Iar pentru o donaţie de 30 euro (142 lei, contravaloarea a 10 m²de păşune), plusăm cu o sacoşă decorată cu păşunea minunată şi un cadou surpriză.

         

Sanctua(Rai)ul animalelor chinuite 

Sanctuarul Nima (în apropiere de Curtea de Argeş) este o mică oază de linişte, pace şi libertate pentru animalele de fermă, cele mai blânde, dar şi cele mai exploatate şi mai abuzate animale din lume, se arată pe pagina oficială. Alcătuit din mai multe proprietăţi private, în care animalele locuiesc în regim de mică gospodărie privată (nu fermă), în cele mai bune condiţii, dar îngrijite şi ocrotite în regim de sanctuar (respectiv, nu sunt supuse exploatării de nici un fel, nu sunt folosite pentru tracţiune, călărie, muncă, obţinerea de produse de origine animală şi nici unui alt scop economic sau de agrement), 

Sanctuarul Nima este dedicat văcuţei Nima, salvată, împreună cu alte văcuţe, de la o fermă de lapte în curs de închidere, mai spun reprezentanţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite