Situaţia pe judeţe a celor infectaţi cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judeţe au cele mai mari probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa e unul dintre judeţele care au peste o sută de cazuri.  Sursă Primăria Constanţa
Constanţa e unul dintre judeţele care au peste o sută de cazuri.  Sursă Primăria Constanţa

Grupul de Comunicare Strategică a transmis o situaţie centralizată a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judeţ. Sursa citată arată cum a evoluat situaţia privind pandemia de coronavirus în ultimele două zile, în prezent cele mai multe cazuri fiind în Suceava, Bucureşti, Hunedoara şi Arad.

Noul bilanţ de sâmbătă arată că sunt 3.613 cazuri de persoane infectate, 329 au fost vindecate şi externate. Numărul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 140. 

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 430 de noi cazuri de îmbolnăvire, au transmis sâmbătă, autorităţile. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 119 pacienţi. 

Statistica transmisă de Grupul de Comunicare Strategică arată că situaţia de la Suceva continuă să se agraveze. Dacă vineri erau 866 cazuri de persoane infectate, sâmbătă numărul lor a ajuns la 967 de cazuri. 

Un număr foarte mare de cazuri se înregistrează şi în Bucureşti, unde sunt 550 de cazuri. Judeţe din care sare se confruntă cu peste o sută de cazuri sunt: Arad, Cluj, Constanţa, Hunedoara, Galaţi, Neaţ şi Timiş. 

Potrivit statisticii oferite de Grupul de Comunicare Strategică, cel mai mic număr de cazuri e înregistrat în Harghita (doar 1 caz), acest judeţ fiind urmat de Sălaj (cinci cazuri) şi Tulcea (şase cazuri)

Situatie pe judete coronavirus diferente
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite